Fly Aalborg Amsterdam

Book fly fra Aalborg til Amsterdam i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aalborg til Amsterdam i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aalborg og Amsterdam, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aalborg Amsterdam – Værd at se

Er du i tvivl om, hvad du skal opleve i den hyggelige storby? Så læs med her, hvor vi har samlet en række forslag til, hvilke seværdigheder du skal se, når du besøger Amsterdam.  

Anne Franks hus 

Under 2. Verdenskrig levede den jødiske pige Anne Frank og hendes familie i skjul i en lejlighed i Amsterdam. Desværre blev familien fundet af nazisterne i 1944, og fragtet til en af kz-lejrene, hvor alle i familien døde på nær Annes far. 

Anne Frank er en af de mest omtalte ofre fra Holocaust, hvilket særligt skyldes hendes dagbog, der blev fundet efter krigen. I dag er det muligt at se lejligheden, hvor Anne Frank og hendes familie gemte sig under krigen. Selvom du ikke har læst Anne Franks dagbog, er museet uden tvivl værd at besøge.  

Van Gogh-Museet

Vincent Van Gogh er unægtelig en af historiens mest berømte malere, som har beriget verden med en lang række enestående værker. Hvis du er interesseret i kunst, må du derfor ikke gå glip af Van Gogh-museet, hvor du finder den største samling af Van Goghs malerier. 

Vil du have endnu flere tips til en fantastisk og oplevelsesrig rejse til Amsterdam? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor du finder utallige artikler, der klæder dig på til en formidabel tur. 

Transport til og fram Amsterdam Lufthavn 

Amsterdam Schiphol Lufthavn er en af de største lufthavne i Europa. Lufthavnen er kun placeret 17,5 kilometer sydvest fra centrum af Amsterdam. Der er gode transportmuligheder til og fra lufthavnen, hvilket gør, at du hurtigt kan komme ind til centrum af Amsterdam, uanset hvilken transportform du vælger.  

Tog 

På under en halv time står du på banegården i Amsterdam (Amsterdam Centraal Station), hvis du tager toget. Det er derfor uden tvivl den hurtigste og nemmeste måde at komme ind til centrum på. Togene kører med 10–15 minutters mellemrum fra 06.00–00.30. Herefter kører toget kun en gang i timen.  

Bus 

Trafikken i Amsterdam er endnu mere hektisk end i København, men heldigvis er der indrettet særlige busbaner i Amsterdam, hvilket gør, at busserne kan undgå mange af køerne. Ønsker du at komme hele vejen ind til centrum af Amsterdam, skal du tage bus 370 fra lufthavnen (mod Amsterdam Marnixstraat). Bussen kører en gang hver halve time frem til midnat.  

Taxa

Du kan også let komme ind til centrum af Amsterdam med taxa, hvis prisen ikke er af betydning. Du finder taxaholdepladsen lige ude foran hovedindgangen til lufthavnen. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Aalborg Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Aalborg Amsterdam i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Aalborg LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig