Fly Billund Helsinki

Book fly fra Billund til Helsinki i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Helsinki i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Helsinki, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Book fly Billund Helsingfors og oplev verdensklasse design

Helsingfors er i dag en kulturmetropol med smukke bygninger, kunstgallerier og flere museer. Designmuseet viser mange designklassikere fra Finland, såsom "Åskbollen" stol, Alvar Altos vaser og Angry Bird-appen. I det nye område "Design District Helsinki" finder du design- og modebutikker, hvis du ønsker at se endnu mere af design og samtidig købe skabelserne.

Når det kommer til shopping, finder du Nordens største varehus, Stockmann, i Helsingfors, som med sine 12 etager har et udvalg, der passer til alle. Den berømte keramikproducent Arabia har også en outlet-butik i Helsingfors, så grib chancen for at gøre et godt køb, når du besøger den finske hovedstad!

Tempelplatsens kirke og finsk sauna

Som besøgende i Helsingfors er der ingen mangel på aktiviteter at gøre eller seværdigheder at besøge. I sidstnævnte kategori finder du Temppeliaukio kirken, Templets kirke, som er indbygget i bjerget og hvis helhedsdesign og interiør er lavet af et arkitektpar, der vandt konkurrencen om at tegne kirken. Templets kirke er unik i sin art og et populært rejsemål, som du ikke må gå glip af på din rejse fra Billund til Helsingfors.

Noget andet, der bærer Finlands signatur, er sauna, en afslappende aktivitet, der tilbydes på flere steder i byen.

Transport til og fra Helsinki Lufthavn  

Helsinki Lufthavn også kaldet Helsinki-Vantaa Lufthavn er placeret 17 km nord for centrum af Helsinki. Oprindeligt blev lufthavnen bygget i anledningen af OL i Helsinki i 1952 og er i dag blandt de største i Norden.  

Har du ikke besøgt Helsinki før, finder du nedenfor et overblik over transportmulighederne, når du skal fra lufthavnen ind til centrum.   

Bus 

I Helsinki Lufthavn finder du flere forskellige buslinjer, som kører ind til centrum, heriblandt bus 615. Tager du 615 ind til centrum, skal du forvente, at turen tager omkring 35 minutter afhængig af trafik.   

Taxa  

Ankommer du sent til Helsinki Lufthavn, eller er du ikke i humør til offentlig transport, er det muligt at tage en taxa ind til centrum. Du finder taxaholdepladsen udenfor ankomstterminalerne. En tur med taxa ind til centrum tager omkring en halv time afhængig af trafikken.    

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Helsinki i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig