Fly Aarhus Wroclaw

Book Aarhus Wroclaw i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Wroclaw i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Wroclaw, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly Aarhus Wroclaw – Oplev Wroclaw

Wroclaw er en historisk og arkitektonisk perle, der efter krig blev genopbygget og i dag er en kombination af arkitektur fra flere nationaliteter. Wroclaws arkitektur er præget af bøhmisk, østrisk, preussisk og polsk arkitektur og byens smalle gader giver en helt speciel oplevelse.

I Wroclaw er det værd at besøge Det Barokke Universitet, som blev grundlagt i 1670, og som har været et akademisk hovedsæde for universitetet. Ved universitetet ligger den barokke ceremonisal, Aula Leopoldina, som har et utroligt smukt kunsthåndværk og udsmykning. Universitetet benyttes stadig som et universitet, men er åbent for guideture og turister.

Du kan besøge Katedral øen i den ældste del af Wroclaw – Ostrów Tumski eller tag en vodkasmagning tur med dine venner. Derudover er torvet og rådhuset en af de mest populære steder at besøge for turister. Her er livligt med moderne byliv, lækre spisesteder og natteliv. Rådhuset er måske det smukkeste i hele Europa med sengotisk stil, og blev bygget omkring det 14.-15. århundrede.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig