Fly Aarhus Trondheim

Book fly fra Aarhus til Trondheim i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Trondheim i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Trondheim, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aarhus Trondheim – Oplev Norges tredje største by

Trondheim er mere end 1000 år gammel og er tidligere blevet kaldt både Trondhjem og Nidaros. Byen kan friste med nogle af områdets mest populære attraktioner, hyggelige butikker samt mange restauranter og barer. Nidelven, som løber gennem byen, omgives af hyggelige gamle træhuse og gader, der altid er behagelige at besøge.

Trondheim byder også på meget historie. Trondheim huser blandt andet Nidaros Domkirke, der blev påbegyndt i år 1070 og er bygget over Olav den Helliges gravsted. Nidarosdomen er en af Nordens største middelalderkirker og betragtes i dag som en nationalhelgedom. Hvis du har mulighed for at besøge stedet, anbefaler vi absolut et besøg. Derudover huser byen mange spændende museer, der kan anbefales at besøge. Her finder du ofte mange spændende udstillinger.

Hvis du er på jagt efter kulinariske oplevelser, kan Trondheim også byde på dette. Byen har en fremtrædende madscene med særligt fokus på kortrejst mad og lokale madtraditioner. Her finder du alt fra moderne restauranter til traditionelle herregårde, og med flere Michelin-restauranter at vælge imellem, er det bestemt ikke svært at finde noget, der tilfredsstiller enhver smag.

Lufthavnen i Trondheim (TRD) ligger i Stjørdal, cirka 35 km øst for Trondheim. Herfra kan du nemt tage Ekspressbussen, der kører hvert 15. minut og stopper flere steder i Trondheims centrum. Hvis du derimod ønsker at tage en taxa, finder du dem foran ankomsthallen.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig