Fly Aarhus Palanga

Book fly fra Aarhus til Palanga i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Palanga i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Palanga, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aarhus Palanga – Oplev Palanga

Når du er i Palanga, bør du besøge Tiškevičius Palace. Slottet er utroligt smuk og er omgivet af en stor park, der gør området til et af de smukkeste steder i Palanga.

Palanga er et af de områder hvor rav er til at finde. Du bør derfor besøge Amber museum – Et helt specielt museum, der fremviser en bred vifte af smukke stykker af rav.

I nærheden af strandene kan du finde en masse natklubber, barer, restauranter, cafeer og endda casinoer. Der er rige muligheder for at prøve vandsport, musikfestivaler og sportsevents.

Basanaviciaus er den brede hovedgade i byen, og er altid et livligt sted at være. Her har du mulighed for at mærke byens livlighed, måske cykle en tur, eller hygge ved en af cafeerne.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig