Fly Aarhus Færøerne

Book fly fra Aarhus til Færøerne i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Færøerne i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Færøerne, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aarhus Færøerne – Oplev Færøerne

Færøerne er med sine 18 øer blevet kåret af National Geographic Traveler som verdens smukkeste ø-destination. Færøerne har et naturligt og råt klima – uberørt og uforudsigeligt. Her finder du over 200 sjældne fuglearter, den reneste luft, vandfald og fantastiske klippeskrænter.

Færøerne har en dejlig ro og smukke, farverige huse. Hovedstaden er Tórshavn, som er verdens mindste hovedstad. Shop lidt af det færøske design i butikken Østrøm og besøg SMS Shopping Center.

Smag på det færøske køkken, som er helt unik og fantastisk. Fisk og skaldyr smager bedre her, og madtraditionerne vil overraske dig. Prøv Barbara Fish House restauranten i de hyggeligste rammer, eller tag videre til en af caféerne ved havnen.

Mykines på Færøerne har fyrtårnet, klipperne og den fantastiske udsigt til vandet. Kirkjubøur er det vigtigste historiske sted, da Magnus-katedralen, Kirkjubøargarður og Ólavskirkjan.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig