Fly Aarhus Düsseldorf

Book fly fra Aarhus til Düsseldorf i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Düsseldorf i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Düsseldorf, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Transport fra Düsseldorf Lufthavn

Det er ikke kun turen fra Aarhus til Düsseldorf, der er kort. Du kan også komme hele vejen fra Düsseldorf Lufthavn til centrum på blot 10 minutter på grund af lufthavnens centrale placering, kun 9 km væk.   

Tag S-Bahn S7 fra lufthavnen ind til centrum, som du finder under terminalen. Du er nødt til at gå ud af terminalen for at finde ned til undergrundsstationen.

Orker du ikke offentlig transport, kan du også hurtigt nå ind til byen med en taxa. Du finder med sikkerhed en taxa på taxaholdepladsen udenfor ankomsthallen.  

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig