Fly Aarhus Dublin

Book Aarhus Dublin i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Dublin i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Dublin, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Dublin Lufthavn – En kort tur til centrum  

Dublin Lufthavn er placeret blot 10 km nord for centrum af Dublin, hvilket betyder, at du på ingen tid kan nå ind til byen, efter du er landet. I lufthavnen finder du flere forskellige muligheder, når det kommer til transport fra lufthavnen ind til centrum.   

Bus

I lufthavnen findes der flere forskellige buslinjer du kan benytte, heriblandt Airlink 747 eller 748 eller Aircoach. De kører alle ind til en eller flere destinationer i centrum af Dublin, og det bedste af det hele – det tager kun omkring en halv time.   

Taxa

Ønsker du at nå hurtigt frem til bestemmelsesstedet, og er du ligeglad med prisen, er taxa et oplagt valg. Du kan altid finde en taxa i Dublin Lufthavn. Taxaholdepladsen finder du udenfor ankomsthallen, og med taxa kan du nå frem til centrum af Dublin på blot 26 minutter.  

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig