Fly Aarhus Chicago

Book Aarhus Chicago i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Chicago i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Chicago, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly Aarhus Chicago – Værd at se i Chicago 

Chicago byder på utallige oplevelser – det største problem er faktisk at vælge. Nedenfor kan du danne dig et hurtigt overblik over nogle af de oplevelser, du ikke må gå glip af under dit ophold i Chicago.  

Skydeck Chicago i Willis Tower 

Chicago er blandt andet kendt for sine mange skyskrabere, som nærmest kæmper om at komme tættest på himlen. En af dem er kaldet Willis Tower, og her har du mulighed for at komme op, og nyde udsigten over Chicago fra 412 meters højde.  

Millenium Park

Gå på opdagelse i det grønne område, som er fyldt med kunst og teater. Her kan du eksempelvis se den ikoniske skulptur Cloud Gate, der er formet som en bønne. På ydersiden er Cloud Gate dækket af en spejloverflade, som de omkringliggende omgivelser bliver spejlet. 

Nyd lyden af blues og jazz 

Det er svært at komme udenom blues og jazz musikkens store betydning i Chicago, det er simpelthen en del af byens DNA. Chicago har udnævnt sig selv til verdens blues hovedstad, er du vild med blues, er der derfor rig mulighed for at opleve genren på en af de mange fabelagtige spillesteder, hvor Buddy Guys Blues Legends eksempelvis kan nævnes. Er du mere til jazz, findes der også mange spændende jazzklubber i byen, hvor du med fordel kan tage forbi. 

Er du interesseret i mange flere rejsetips til Chicago, må du ikke snyde dig selv for at besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor du finder en lang række artikler om den skønne by, og alle de steder der er et must at besøge. På vores guide finder du for eksempel en guide til spisesteder i Chicago – USA er generelt kendt for at servere dårlig og usund mad. Dette er dog ikke tilfældet, hvis du besøger Chicago, hvor en lang række restauranter serverer lokalfremstillet, økologisk mad, som også ofte er fremstillet af sæsonens råvarer.

Transport fra Chicago lufthavn – Chicago O'Hare International Airport

Chicago Lufthavn er en af de travleste lufthavne i verden, og er placeret omkring 27 kilometer nordvest for centrum af Chicago. Lufthavnen har flere gange vundet titlen som ”Bedste lufthavn i Nordamerika”, du kan derfor godt regne med, at det er en lufthavn, hvor der er styr på tingene. 

Når det kommer til transport til og fra lufthavnen, er der op til flere muligheder, du kan benytte dig af, heriblandt toge, en udlejningsbil og taxa.  

Tog 

Tag CTA Blue Line ind til Chicago. Toget kører 24 timer i døgnet, og er klart den billigste transportform at gøre brug af. Perronen hvor toget kører fra er placeret i terminal 2.   

Taxa

Ønsker du en nem og behagelig rejse til Chicago, kan du også gøre brug af taxa. Foran alle terminaler holder der taxaer, som er klar til at fragte dig til din ønskede destination. Det er derfor meget nemt at få fingrene i en taxa. Taxaerne kører efter taxameter i Chicago, disse måler prisen ud fra tid og distance.  

Biludlejning 

I Chicago Lufthavn finder du et stort udvalg af biludlejningsvirksomheder, hvor du kan leje en bil til din tur. Deres kontorer har åbent hele døgnet, og det er muligt at tage en gratis shuttlebus direkte derud. Det er dog en god idé at forudbestille en bil inden din ankomst, da du dermed får den bedste pris, og bilen står klar, når du ankommer. 

Book en bil til rejse til Chicago her

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig