Fly Billund Visby

Book fly fra Billund til Visby i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Visby i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Visby, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Billund Visby – Oplev den smukke Gotland

Fly mellem Billund og Visby og oplev en af Europas smukkeste middelalderbyer.

Grib chancen og book fly Billund Visby allerede i dag og få muligheden for at se en af Sveriges mest maleriske sommerbyer!

Visby – En by fuld af liv

Når du flyver mellem Billund og Visby vil du indse, at Visby trods sin lille størrelse har et stort udvalg at byde på. I løbet af sommerhalvåret pyntes byen med flere velkendte begivenheder såsom Almedalsveckan, Stockholmsveckan og Middelalderveckan. Disse uger tiltrækker årligt tusindvis af turister til Visby og suger den magiske atmosfære i byen til sig. Men også i de øvrige uger af året er der meget at se og gøre i byen.

Udover at besøge historiske steder som ringmuren og domkirken, er der mange lækre restauranter, barer og natklubber i byen at besøge. Visby er desuden perfekt til at cykle rundt i, og du har altid tæt på et havbad, uanset hvor du befinder dig. Hvis du booker fly Billund Visby vil du således ikke blive skuffet!

Nyd hele Gotland

Hvis du flyver Billund Visby bør du ikke kun benytte lejligheden til at besøge Visby, men også andre dele af paradisøen og dens omegn. Gotland bugner af vanvittig smuk natur, hyggelige caféer, konstateljéer, lange strande og underholdning.

At tage en tur ud til Fårö og besøge Ingmar Bergmans trakter kan varmt anbefales til både øjet og sindet.En tur til Stora Karlsö er også noget, der ikke vil skuffe din ro. At tage færgen til Stora Karlsö tager kun omkring 30 minutter fra Klintehamn, og når du er ankommet til øen kan du nyde havudsigter, som du sent vil glemme.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Visby i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig