Fly Billund Umeå

Book fly fra Billund til Umeå i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Billund til Umeå i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Billund og Umeå, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Billund Umeå og oplev fantastisk natur

Hvis du booker fly Billund Umeå, får du ikke kun muligheden for at opleve verdensklassekultur, men også muligheden for at se birkernes by. For dem, der er friske på en aktiv ophold, er der gode muligheder for at cykle, vandre i skoven, kajakse, fiske, klatre og springe faldskærm. Du kan også tage en tur til Mårdseleforsarnas naturreservat ved Vindelälven, Norrfors lakse trappe i Umeälven og Ostriket nord for byen. I Ostriket kan du smage den verdensberømte Västerbottensost. Hvis du vil møde skovens konge, kan du også tage en tur til Älgens hus i Bjurholm.

Book fly Billund Umeå allerede i dag og få muligheden for at opleve den smukke natur!

Umeå – Oplev Norrlands metropol

Når det kommer til kultur har Umeå meget at byde på. Efter at Umeås universitet blev dannet i 1960'erne, er byen konstant vokset og har fået et blomstrende kulturliv. Byen tilbyder i dag mange interessante museer, såsom Bildmuseet, Guitars the Museum og Västerbottens Museum. Hvert år inviterer den unge og livlige by også til Umeå Jazzfestival og den velkendte rockfestival Umeå Open. På Norrlandsoperan kan du også nyde dans, klassisk musik, teater og fantastisk opera.

Umeå er en by fuld af sport

Tag muligheden for at opleve fodbold, når du rejser til Umeå. Fodboldholdet Umeå IK har vundet Damallsvenskan syv gange i det 21. århundrede og UEFA Women's Cup to gange. Det andet succesrige fodboldhold fra Umeå er damelaget IKSU, som har tre SM-titler og to sejre i Europacupen for klubhold.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Billund Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Billund Umeå i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Billund LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig