Fly Aarhus New York

Book Aarhus New York i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til New York i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og New York, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Fly Aarhus New York – Værd at se  

I New York finder du det hele, ligegyldig om du er til museer, shopping, arkitektur, basketball eller noget helt andet, kan du allerede godt begynde at glæde dig til alle de gode oplevelser, du har i vente. Nedenfor får du en lille smagsprøve på nogle af de unikke oplevelser, du ikke finder i København, men i New York.  

MoMa

Er du interesseret i kunst? I så fald må du ikke gå glip af Museum of Modern Art, også kaldet MoMa. Her kan du opleve nogle af de bedste kunststykker indenfor moderne vestlig kunst. Deres samling indbefatter værker af nogle af de største kunstnere, heriblandt Dali, Warhol og Picasso.  

Ground Zero

Besøge Ground Zero på Lower Manhattan. 

Uanset om det er din første tur til New York, eller du har besøgt byen op til flere gange, kan du finde en mange flere gode rejsetips i vores rejseguide Scandinavian Traveler.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig