Fly Aarhus Barcelona

Book fly fra Aarhus til Barcelona i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Barcelona i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Barcelona, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aarhus Barcelona – Værd at se

Barcelona har været hovedstad i den spanske region Catalonien siden 1977. Byen, som har været påvirket af mange forskellige folkeslag og kulturer gennem lang tid, byder på mange spændende oplevelser. Her kan du blandt andet nyde en gåtur i det gotiske kvarter "Barri Gotic", opleve folkelivet på La Rambla, nyde sol og bad langs den smukke strandlinje samt nyde god mad og drikke på forskellige madmarkeder. Hvis du besøger Barcelona, bør du også sørge for at besøge verdensberømte seværdigheder. Her er en lille oversigt over nogle af dem.

La Sagrada Familia

I midten af byen finder du La Sagrada Familia, en katolsk basilika designet af Antoni Gaudí. Kirken blev påbegyndt i 1882, men er endnu ikke færdigstillet i dag. Værket forventes at være færdigt i 2026, 100 år efter Gaudís død. Kirken er Spaniens mest besøgte monument og er en del af UNESCOs verdensarvsliste, hvilket gør den værd at besøge.

Park Güell

Antoni Gaudí har designet og bygget flere unikke bygninger i Barcelona. Et af hans mest kendte værker, udover La Sagrada Familia, er Park Güell. Park Güell er en park beliggende på en bakke i den nordlige del af byen. Parken har mange arkitektoniske elementer og præges af farverige mosaikker. Antallet af besøgende til parken er begrænset, men den er åben året rundt.

Picasso-museet

Det mest besøgte museum i Barcelona er Picasso-museet, som giver et indblik i den kontroversielle kunstners værker. Her finder du en af de største samlinger af Pablo Picassos værker, med særligt fokus på hans tidlige periode (indtil 1901), hvor hans forhold til byen tydeligt træder frem.

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Barcelona er samlet.

Transport fra Barcelona lufthavn (BCN)

Barcelonas internationale lufthavn i El Prat ligger 12 km sydvest for byens centrum og er hovedlufthavnen i Catalonien-regionen. Herfra er det nemt at komme til byens centrum, hvor der er flere transportmuligheder at vælge imellem, når du skal rejse til eller fra lufthavnen.

Tog

Fra lufthavnen kan du vælge mellem tog og metro. Metroen er en del af byens offentlige transportsystem og forbinder begge terminaler med byens metronetværk. Herfra kan du tage linje L9 til flere stoppesteder i centrum. Togene kører kun fra terminal 2, et par minutters gang fra terminalen. Togene kører cirka hver halve time i dagtimerne.

Bus

Hvis du vælger at rejse med bus, kan du tage flybussen "Aerobus", som er en effektiv måde at rejse fra lufthavnen til Barcelona centrum. Bussen kører til Plaça Catalunya, som ligger midt i byen og har gode forbindelser til andre områder. Sørg dog for at tage den rigtige bus tilbage til lufthavnen, da der er to linjer, der enten går til terminal 1 eller terminal 2.

Taxi

Hvis du vil rejse med taxa, kan du finde dem uden for begge terminaler. Taxi er ofte den hurtigste måde at komme fra lufthavnen, men måske ikke altid den mest effektive måde at komme til hotellet på, da byen ofte har meget trafik.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig