Fly Aalborg Tallinn

Book fly fra Aalborg til Tallinn i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aalborg til Tallinn i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aalborg og Tallinn, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aalborg Tallinn – Oplev Tallinn

På trods af sin status som hovedstad har Tallinn en ganske overkommelig størrelse, der giver mulighed for at gå på opdagelse i byens smalle gader og små gyder til fods. Byen emmer af charme, og du vil blive mødt af en lokal gæstfrihed, du sent vil glemme.  

I Tallinn kan du finde masser af seværdigheder og attraktioner. Og særligt i det middelalderlige centrum af byen, der kaldes for Vanalinn, finder du størstedelen af attraktionerne.  

Når du ikke nyder den traditionelle mad eller holder hvil på en af byens mange cafeer, kan du besøge det berømte udkigssted, Dombjerget. Her får du udsigt over hele Vanalinn, og du kan samtidig opleve slottet og katedralen, mens du er på bjerget.  

Besøg Tallinn med venner, familie eller din partner – her er noget for enhver rejsende.   

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Aalborg Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser Aalborg Tallinn i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Aalborg LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde eller komme hurtigere til gaten.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig