Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

Transport i lufthavnen

Sixt

Velkommen til Sixts verden af uovertrufne køremuligheder. Med mere end 100 års erfaring og knowhow er Sixt i dag en af verdens førende biludlejningsfirmaer.

Med over 4000 udlejningskontorer i mere end 105 lande tilbyder Sixt en bred vifte af udlejningsmuligheder af høj kvalitet – fra kompakte økonomibiler til prestigefyldte limousiner og luksusbiler. Sixt har altid den perfekte bil til en fantastisk pris for at imødekomme kundernes behov.

 

Kampagne med op til 4000 ekstrapoint!

Uanset om du planlægger vinterferien eller rejser hjem til jul, eller hvis du endda har planer om at slippe for vinteren og søger en ferie under varmere himmelstrøg. Optjen op til 4000 ekstrapoint for hver billeje. Book mellem 15. november-22. december 2017, og kør fra 1. december 2017 til 15. januar 2018.

Læs mere, og reservér din bil her


Optjen point

Du optjener 500 ekstra point for hver bil, du lejer hos Sixt hvor som helst i verden, og 1000 ekstrapoint for hver gang, du benytter transfer med Sixts limousineservice.*

Reservér din bil

*Visse priser er undtaget fra optjening af point. Pointkampagner kan ikke kombineres.
Optjening af point med tilbagevirkende kraft er kun gyldig for de seneste seks måneder.