søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Hotels

Radisson Blu Hotels

Radisson Blu Hotels & Resorts tilbyder førsteklasses service, leverer en moderne, eksklusiv serviceoplevelse til gæsterne på over 180 hoteller i Europa, Afrika og Mellemøsten. Radisson Blu har modtaget en række priser for Best Hotel Chain, og den er kendt for dens "Yes I Can!"-serviceånd og "100 % garanti for tilfredshed blandt gæsterne."

Optjen point

Du kan optjene 500 Ekstrapoint per nat for et maksimum af 3 følgende overnatninger på alle Radisson Blu Hotels & Resorts. Angiv bare dit EuroBonus-nummer, når du checker ind, og dine point vil blive krediteret til din konto inden for 3 - 6 uger. Vær opmærksom på at du ikke kan optjene EuroBonus-point på medarbejder- og personale, tour-, gruppe-, special-hotel, rejsebureau- eller konferencepriser eller på reservationer, der er foretaget via tredjepartswebsites.

Book nu

Bemærk venligst, at SAS’ site betragtes som et tredjepartswebsted. For at optjene Ekstrapoint skal du booke direkte på hotellets site ved hjælp af linket ovenfor.

Brug point

Log ind og gå til min EuroBonus og book ved brug af dine point frem til ankomstdagen på udvalgte Radisson Blu Hotels i Europa, Afrika og Mellemøsten. En bonusovernatning koster fra 23.000 point per nat for et dobbeltværelse inklusive morgenmad.