Lavpriskalender

Tilbud

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Find flybilletter til lave priser i SAS lavpriskalender

Er du på udkig efter flybilletter til lave priser men uden at gå ned på kvalitet? Lavpriskalenderen er fleksibelt organiseret, så du nemt kan finde flybilletter til gode priser, der passer til dig og dine planner. Uanset om det er en sommerferie i Grækenland, en skiferie i Sverige eller en spontan weekendrejse til din yndlings storby, kan du finde flybilletter til gode priser i vores lavpriskalendere, som forhåbentlig opfylder dine ønsker. Jo mere fleksible du er med din afrejsedato, desto billigere flybilletter kan du finde. Det samme gælder, hvis du er ude i god tid, så find ud af, hvornår du vil rejse og bestil din drømmerejse allerede i dag!

Lavprisflyvninger hele året rundt

I SAS lavpriskalender finder du billige flybilletter hele året rundt. Det eneste du skal gøre for at få fingrene i vores bedste flybilletter er at vælge, hvor du vil flyve fra og til, og hvilken måned du ønsker at rejse i, så finder vi de billigste flybilletter, vi kan tilbyde på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Sørg derfor for at booke din drømmerejse så snart du ser et godt tilbud! På SAS.dk har vi altid 24 timers fortrydelsesret, så der er ingen grund til at vente.

Overkommelige flyrejser til hele verden

Ønsker du at nyde solens stråler og salte bølger i Las Palmas, eller hvad med en storbyferie til New York? Takket være vores samarbejde med Star Alliance kan du flyve med SAS til 1300 destinationer placeret rundt omkring i hele verden. Og det bedste af det hele er, at du kan finde flybilletter til gode priser i vores lavpriskalender, uanset hvilken destination du skal til.