Lavpriskalender

Find vores billigste flyrejser til destinationer over hele verden.

Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser lige nu. Listen bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning, så prisafvigelser kan forekomme.

Sådan finder du de billigste flyvninger i SAS’ lavpriskalender

Med SAS’ lavpriskalender kan du finde billige flyvninger til destinationer over hele verden. Her kan du nemt søge efter billige flyvninger og få et overblik over vores billigste flybilletter lige nu. Vær opmærksom på, at prisen og tilgængeligheden af sæder opdateres, hver gang der foretages en ny søgning på en pris. Det betyder, at der kan være prisforskelle på de billige flybilletter, når du skal til at reservere rejsen, hvis der ikke er blevet foretaget søgninger. Derfor skal du sørge for at booke din drømmerejse i dag, så du kan være sikker på at få de billigste flybilletter. Hos SAS har vi altid en 24-timers fortrydelsesret, så der er ingen grund til at vente.

Hvad er lavprisflyvninger?

Med vores lavpriskalender finder du de billigste flyvninger, vi tilbyder lige nu, på dine valgte datoer og til dine valgte destinationer. Røde tal angiver de billigste billetter til den valgte destination.

Hvad er det bedste tidspunkt at finde billige billetter på?

Hverken ugedagen eller tidspunktet på dagen har noget at sige. Når du vil booke billige flybilletter, anbefaler vi hovedsageligt to ting:

Booking på forhånd

Generelt er billetterne billigere, jo længere tid i forvejen du booker fly. Det er forskelligt, præcis hvornår de bedste flytilbud er tilgængelige, men du bør sigte mod at booke fly mindst nogle måneder i forvejen for at få de billigste flybilletter.

Se efter særlige tilbud og udsalg

Oftest finder du den billigste pris under et af vores mange udsalg. Du kan sikre dig, at du ikke går glip af dem, ved at tilmelde dig vores EuroBonus-loyalitetsprogram. På den måde modtager du besked om, hvornår de bedste billige flyvninger tilbydes, sammen med andre eksklusive tilbud og information om, hvordan du optjener EuroBonus-point, som du kan bruge på alt fra flybilletter til billeje.

Hvilke dage er billigst at flyve på?

Det korte svar er, at der ikke findes nogen dag, der er billigst at flyve på. Når det så er sagt, skal du holde ekstra godt øje med tirsdage, onsdage og torsdage, når du leder efter flyvninger. Disse rejsedage kan være mindre travle i forhold til weekender og mandage, og derfor giver de dig en god chance for at finde en billig flybillet. Et andet tip er at undgå skoleferier, da flypriserne ofte er højere i disse perioder.

I hvilke måneder er det billigst at flyve?

Den billigste måned at flyve i afhænger af både destinationen, og hvornår du booker. De laveste priser på mange destinationer kan normalt findes udenfor højsæsonen. For at finde billige flyvninger bør du undgå sommermånederne og december, da billetterne i disse måneder ofte er dyrere på grund af en højere efterspørgsel. Du bør også overveje at undgå lokale helligdage og begivenheder, der kan komme i vejen for at finde en god flypris. Desuden har rejser i lavsæsonen den fordel, at der er knap så mange mennesker.

Er det billigere at købe en flybillet i sidste øjeblik?

Hvis du vil finde lave priser på flyvninger er det vigtigt at planlægge på forhånd. Billige flyvninger i sidste øjeblik er meget sjældne, primært fordi flytilgængeligheden er lavere, og efterspørgslen højere, især på de mest populære flyruter. Hvis du har brug for at købe flybilletter i sidste øjeblik, er det bedste sparetip at være fleksibel med rejsedatoerne og kigge efter ikke-direkte flyvninger med mellemlandinger.

Billige flytilbud hele året rundt

SAS’ lavpriskalender finder du vores bedste tilbud på billige flyvninger hele året rundt. Lavpriskalenderen giver et månedligt overblik, så du nemt kan finde billige flybilletter, der passer til dig og din ferieplanlægning. Uanset om det er en solrig ferie i august, en skiferie til nytår eller en spontan weekendrejse til en storby, kan du bruge lavpriskalenderen til at finde billige fly, der forhåbentlig opfylder dine ønsker. Jo mere fleksibel du er med din afrejsedato, jo billigere flybilletter kan der være tilgængelige. Det samme gælder, hvis du er tidligt ude, så foretag din booking nu.

Vores bedste tilbud på fly til hele verden

Vil du nyde solens stråler og de salte bølger i Miami eller tage på skiferie i de skønne Alper? Eller måske er det en billig flybillet til en kulturel oplevelse i Athen, der lokker? Uanset din destination finder du vores bedste tilbud på billige fly i vores lavpriskalender, hvor du nemt kan indtaste den lufthavn, du ønsker at rejse fra. Vi tilbyder billige flyvninger til flere af de hotteste destinationer til din næste rejse i kategorierne Skandinavien, Europa, USA, Canada, Afrika og Asien, solrejser, weekend, golf og skiferie – alt sammen for at gøre din booking så nem som muligt. Vi ønsker dig og din rejsekammerat en fantastisk rejse.