Fly til Beirut

Beirut er en by, der har overlevet krig og konflikters vanskeligheder, og er stadig et populært mål for kultur og historie. Trods Beiruts besværlige historie er listen over ting at se og gøre i byen fyldt med fantastiske seværdigheder og libanesiske skatte.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Beirut i Libanon fra/via Oslo, København eller Stockholm. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt, nogle er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved din flyvning til Beirut

Book din ferie hos SAS i god tid, og få billigere flybilletter. Se vores lavpriskalender, og få et overblik over alle de destinationer, vi flyver til. SAS’ kunder får altid 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så book nu, hvis du ser et godt tilbud, og planlæg senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Libanon med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Beirut.

Fly til Beirut for en uforglemmelig rejse til Mellemøsten

Libanons livlige hovedstad var engang kendt som "Melleøstens Paris". Selvom konstante interne konflikter måske har plettet dette navn, har Beirut arbejdet uophørligt for at genvinde sit gode ry som en sjov og kulturel destination.

Beirut Central District, American University Campus, Robert Mouawad Private Museum og Beiruts nationalmuseum bør alle være på din must-see-liste, når du besøger denne fascinerende by. Andre højdepunkter inkluderer at gå langs Hamra Street og tage en kaffepause, opleve solnedgangen på strandpromenaden og se en film på Metropolis Art Cinema.

Fly til <em>Beirut</em>

Flyv med SAS til Beirut-Rafic Hariris internationale lufthavn, så du kan lande udhvilet og klar til at starte din ferie.

Beirut-Rafic Hariris internationale lufthavn

Der er meget at opleve i Beirut. Et fantastisk havlandskab, lækker mad, sofistikeret design og et hippt natteliv. Besøg madelskerens Mekka - du vil ikke fortryde det.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Beirut

Hos SAS bestræber vi os altid på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Beirut.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.