Ønsker du at flyve med mere stil og komfort? Byd på en opgradering af din billet til SAS Plus eller SAS Business på alle flyvninger, der betjenes af SAS. 

Sådan fungerer det
 

Beslut, hvor meget du er villig til at betale for at opgradere dit sæde til SAS Plus eller SAS Business, og afgiv dit bud.

Beslut, hvordan du ønsker at betale. Du kan betale med kreditkort eller med dine EuroBonus-point. Når du har afgivet dit bud, kan du ændre det eller trække det tilbage op til 48 timer før afgang.

Du vil blive underrettet i en e-mail 36 timer før afgang, hvis dit bud er blevet accepteret. Hvis du har et EuroBonus Sølv-, Guld- eller Diamant-kort, har du en større chance for at få en opgradering.

Hvis dit bud bliver accepteret, vil du modtage et opgraderet boardingkort, når du checker ind. Hvis dit bud ikke bliver accepteret, skal du ikke betale ekstra, og du rejser på din oprindelige billet. 

SOMMERKAMPAGNE

 

FORKÆL DIG SELV MED EN SAS UPGRADE DENNE SOMMER

Flyv mere komfortabelt med SAS Upgrade i sommerferien. Du vil få kampagnepriser mellem 30. juni – 11. august, hvis du giver et bud på en opgradering til SAS Plus på flyvninger mellem Europa og USA, Kina og Hongkong, men også på flyvninger fra/til de nordiske lande til Sydeuropa. Der er ikke for sent at forkæle dig selv med en ekstra komfortabel rejseoplevelse ved at byde på en opgradering herunder.

Kampagnepriser fra SAS Go til SAS Plus

Kampagnepriser SAS Upgrade fra SAS Go til SAS Plus
Til/fra SEK DKK NOK EUR USD
Skandinavien til det sydlige Europa* 350 255 325 35 40
Skandinavien til San Francisco eller Los Angeles 1499 1100 1400 148 175
Skandinavien til New York, Chicago, Boston, Washington eller Miami 1299 850 1200 128 155
Skandinavien til Hongkong, Beijing eller Shanghai 1599 1170 1500 158 185

*Sydlige Europa = Østrig, Bosnien, Kroatien, Tjekkiet, Frankrig, Grækenland, Italien, Kosovo, Libanon, Malta, Portugal, Spanien og Tyrkiet

Læg et bud 

Flyinformation

Indtast dit efternavn og bookingreference (kun bogstaver i det engelske alfabet a–z).

Please login to use this functionality.


Opgradering til SAS Plus eller SAS Business

Du kan opgradere til SAS Plus på alle flyrejser inden for de nordiske lande og Europa og til SAS Business eller SAS Plus på flyrejser til USA og Asien.

 


På SAS Plus kan du


Bemærk venligst: Du kan kun medbringe den bagage, der er inkluderet på din oprindelige billet (1 stykke på 23 kg). 


*Hvis du har købt en bonusbillet, kan du ikke optjene EuroBonus-point på din opgradering, da bonusbilletter ikke er kvalificerende for pointoptjening. 


På SAS Business kan du

  • Nyde de samme fordele som på SAS Plus
  • Rejse i en separat Business-kabine
  • Slappe af med sædets massagefunktion
  • Konvertere dit sæde til en helt flad seng 
  • Blive frisk med et gratis comfort kit
  • Nyde en lækker treretters menu og buffet under flyvningen
  • Optjene endnu flere EuroBonus-point*


Bemærk venligst: Du kan kun medbringe den bagage, der er inkluderet på din oprindelige billet. 

 

*Hvis du har købt en bonusbillet, kan du ikke optjene EuroBonus-point på din opgradering, da bonusbilletter ikke er kvalificerende for pointoptjening.

Opgradér i lufthavnen

Hvis du ikke får den opgradering, som du ønsker, gennem SAS Upgrade, kan du altid få en opgradering i lufthavnen, hvis der er ledig plads på din flyvning. Betal med penge eller dine EuroBonus-point.

Opgradér på Star Alliance-flyvninger

Hvis du er medlem af EuroBonus og flyver med en af vore Star Alliance-partnere, kan du bruge dine point til at opgradere din billet fra Economy til Business eller fra Business til First på rutefly. Reservér blot din opgradering frem til 24 timer før afgang.  

På SAS-fly inden for Star Alliance kan du reservere en bekræftet opgradering fra SAS Plus til SAS Business, på samme måde som du reserverer opgraderinger med andre flyselskaber inden for Star Alliance.

Se priser for opgraderinger