søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Ønsker du at flyve med mere stil og komfort? Afgiv et bud for at opgradere din billet til SAS Plus eller SAS Business på alle flyvninger, der betjenes af SAS. 

Sådan fungerer det
 

Beslut, hvor meget du er villig til at betale for at opgradere dit sæde til SAS Plus eller SAS Business, og afgiv dit bud.

Beslut, hvordan du ønsker at betale. Du kan betale med kreditkort eller med dine EuroBonus-point. Når du har afgivet dit bud, kan du ændre det eller trække det tilbage op til 48 timer før afgang.

Du vil blive underrettet i en e-mail 36 timer før afgang, hvis dit bud er blevet accepteret. Hvis du har et EuroBonus Sølv-, Guld- eller Diamant-kort, har du en større chance for at få en opgradering.

Hvis dit bud bliver accepteret, vil du modtage et opgraderet boardingkort, når du checker ind. Hvis dit bud ikke bliver accepteret, skal du ikke betale ekstra, og du rejser på din oprindelige billet. 

Læg et bud 

Flyinformation

Indtast dit efternavn og bookingreference (kun bogstaver i det engelske alfabet a–z).

Please login to use this functionality.


Opgradering til SAS Plus eller SAS Business

Du kan opgradere til SAS Plus på alle flyrejser inden for de nordiske lande og Europa og til SAS Business eller SAS Plus på flyrejser til USA og Asien.

 

Bemærk venligst: Du kan kun medbringe den bagage, der er inkluderet på din oprindelige billet. 

På SAS Business kan du

  • Nyde de samme fordele som på SAS Plus
  • Rejse i en separat Business-kabine
  • Slappe af med sædets massagefunktion
  • Konvertere dit sæde til en helt flad seng 
  • Blive frisk med et gratis comfort kit
  • Nyde en lækker treretters menu og buffet under flyvningen

Bemærk venligst: Du kan kun medbringe den bagage, der er inkluderet på din oprindelige billet. 

Opgradér i lufthavnen

Hvis du ikke får den opgradering, som du ønsker, gennem SAS Upgrade, kan du altid få en opgradering i lufthavnen, hvis der er ledig plads på din flyvning. Dette gælder ikke flyvninger i Europa eller Skandinavien. Betal med penge eller dine EuroBonus-point.

Opgradér på Star Alliance-flyvninger

Hvis du er medlem af EuroBonus og flyver med en af vore Star Alliance-partnere, kan du bruge dine point til at opgradere din billet fra Economy til Business eller fra Business til First på rutefly. Reservér blot din opgradering frem til 24 timer før afgang.  

På SAS-fly inden for Star Alliance kan du reservere en bekræftet opgradering fra SAS Plus til SAS Business, på samme måde som du reserverer opgraderinger med andre flyselskaber inden for Star Alliance.

Se priser for opgraderinger