søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

Forudbestil måltider

Dining imagined by travelers

 

Gør din rejse endnu bedre ved at forudbestille dit måltid til flyveturen. Vores menu omfatter noget til morgenmad, frokost og aftensmad. Bestil op til 18 timer før afgang på SAS Go på de fleste europæiske flyvninger. Når du rejser på SAS Go fra Skandinavien til og fra USA og Asien, kan du forudbestille vores Premium-menuer, som er tilberedt med ingredienser af den bedste kvalitet.

Morgenmad, frokost, aftensmad og børnemåltid

Kaffe og te er altid gratis ombord. På flyvninger, der er længere end 80 minutter, kan frokost, aftensmad, sandwiches, salater og børnemåltider købes på SAS Go. Du kan også købe morgenmad på flyvninger indenfor Europa og Skandinavien, der er længere end 60 minutter.

brml


Morgenmad

Lækker morgenmad med yoghurt, frugt og ristet mysli. Udvalg af varmt brød og rugbrødschips, syltetøj, blandet kødpålæg indkøbt lokalt, ost, grøntsager og opkvikkende juice. 

65 DKK/ 75 NOK/ 75 SEK/ 8 EUR/ 9 USD

adml


Dagens frokost

Nærende frokost tilberedt med sæsonens grøntsager, korn, fisk, kylling eller kød indkøbt lokalt. Serveres kold med tilbehør ved siden af, så du selv kan smage til.

80 DKK/ 95 NOK/ 95 SEK/ 11 EUR/ 13 USD

dlml


Dagens middag 

Nærende aftensmad tilberedt af sæsonens grøntsager, korn, fisk, kylling eller kød indkøbt lokalt. Serveres kold med tilbehør ved siden af, så du selv kan smage til.

80 DKK/ 95 NOK/ 95 SEK/ 11 EUR/ 13 USD

saml


Sæsonens salat

Salat med friske lokale ingredienser med sæsonens omhyggeligt udvalgte grøntsager og protein som fx fisk, kylling eller kød.

70 DKK/ 85 NOK/ 85 SEK/ 10 EUR/ 12 USD

kdml


Børnemåltid

Et frisklavet måltid med enkle ingredienser, særligt tilpasset de unge rejsendes ønsker. Eksempelvis kød eller kylling med pasta, grøntsager og en dessert.

55 DKK/ 65 NOK/ 65 SEK/ 7 EUR/ 8 USD

taml


Sandwich med ost

En håndlavet sandwich med lokal ost og vores fineste og mest friske grøntsager (lakto-ovo-vegetarisk).

55 DKK/ 65 NOK/ 65 SEK/ 7 EUR/ 8 USD


Gluten- eller laktosefri, vegansk, vegetarisk eller uden svinekød?


 • Vegetarisk måltid

  Et lakto-ovo-vegetarisk måltid lavet af lokalt indkøbte ingredienser med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider.

  95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR/ 12 USD


  Laktosefrit

  Et måltid tilpasset lactoseintolerans lavet af lokalt indkøbte ingredienser med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider.

  95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR / 12 USD


  Gluten- og laktosefrit

  Et måltid tilpasset gluten- oglaktoseintolerance lavet af lokalt indkøbte ingredienser med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider.

  95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR / 12 USD


  Pizza

  Pizza med tomat og mozzarella. Perfekt som en varm snack.

  45 DKK/ 55 NOK/ 55 SEK/ 5 EUR / 6 USD 


 • Vegansk måltid

  Et vegansk måltid lavet af lokalt indkøbte ingredienser med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider.

  95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR/ 12 USD


  Glutenfrit

  Et måltid tilpasset glutenintolerance lavet af lokalt indkøbte ingredienser med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider.

  95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR/ 12 USD


  Måltid uden svinekød

  Et måltid uden svinekød med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider. Kan være vegetarisk eller serveret med kød såsom lam, fisk eller kylling afhængigt af afrejselufthavnen.

  95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR / 12 USD

Premium menukort

Premium-menuerne kan forudbestilles, når du rejser på SAS Go fra Skandinavien til og fra USA og Asien. Hver menu serveres med en forret, en dessert og to drikkevarer efter kundens valg. Du er også velkommen til at få en snack med din drink. Vælg mellem vores fire premium retter: fjerkræ, grønt, fisk eller kød.

ckml


Premium fjerkræsmenu

En hovedret med fjerkræ såsom kylling eller kalkun som hovedingrediensen. Kødet er altid af høj kvalitet og kombineres som regel med kartofler og en fyldig sauce såvel som masser af grøntsager.

150 DKK/ 190 NOK/ 190 SEK/ 19 EUR/ 23 USD

ghml


Premium grøn menu

Et alternativ, hvor hovedmåltidet er lakto-ovo vegetarisk, som for eksempel pasta med cremet sauce eller årstidens grøntsager tilberedt med forskelligt tilbehør såsom svampe, ærter, kerner og krydderurter. Vær opmærksom på, at selvom hovedretten er vegetarisk, er forretten det ikke nødvendigvis, og kan for eksempel indeholde rejer eller roastbeef.

150 DKK/ 190 NOK/ 190 SEK/ 19 EUR/ 23 USD

fiml


Premium fiskemenu

En ret, der hovedsageligt består af fisk eller skaldyr. Tilbehøret vælges for at få et afbalanceret måltid; kartofler, ris eller pasta sat sammen med en cremet sauce eller kryddersmør samt masser af grøntsager.

170 DKK/ 220 NOK/ 220 SEK/ 22 EUR/ 26 USD

meml


Premium kødmenu

En hovedret, der består af rødt kød af bedste kvalitet, enten vildt, okse-, kalve-, svine- eller lammekød. Kødet er sat sammen med udvalgt tilbehør for at skabe en mættende ret, normalt kartofler med en fyldig sauce, og serveres altid med mange grøntsager.

185 DKK/ 240 NOK/ 240 SEK/ 24 EUR/ 29 USD


Forudbestilling på tre måder:

 • Ved reservation på SAS' site

 • LOG IND PÅ MINE BOOKINGER

 • VIA DIT REJSEBUREAU

Bemærk venligst, at disse er eksempler på SAS forskellige måltider, og at der kan være variationer. Kaffe og te er inkluderet i alle måltider. En juice eller smoothie følger også med i vores morgenmåltid. Andre drikkevarer kan købes. Bemærk også, at alle vores måltider er tilberedt på faciliteter, hvor nødder/allergener er til stede. Der er derfor en risiko for, at spor af nødder/allergener kan være til stede, selv i tilfælde, hvor allergenet ikke er en del af en opskrift eller er anført på indholdsdeklarationen.