søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

FORUDBESTIL MÅLTIDER

Dining imagined by travelers

Gør din rejse endnu bedre ved at forudbestille dit måltid til flyveturen. Vores skræddersyede menu omfatter en lækker morgenmad, frokost, aftensmad, salater, sandwich og børnemåltider, som du kan bestille på SAS Go og SAS Go Light på de fleste europæiske fly op til 18 timer før afgang. 

 


Forudbestilling på tre måder:


Gluten- eller laktosefri, vegansk, vegetarisk eller uden svinekød?

 Nu kan du forudbestille gluten- og laktosefri, veganske og vegetariske måltider og måltider uden svinekød op til 18 timer før afgang. Alle tilberedt med friske, lokale råvarer og en garanteret fornøjelse for dine smagsløg.

Bemærk, at dette udvalg kun er tilgængeligt ved forudbestilling.

 

 

Vegetarisk måltid

Et lakto-ovo-vegetarisk måltid lavet af lokalt indkøbte ingredienser med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider.

KUN FORUDBESTILLING
95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR

Vegansk måltid 

Et strengt vegansk måltid lavet af lokalt indkøbte ingredienser med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider.

KUN FORUDBESTILLING
95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR

Laktosefrit

Et måltid tilpasset lactoseintolerans lavet af lokalt indkøbte ingredienser med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider.

KUN FORUDBESTILLING
95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR

Glutenfrit

Et måltid tilpasset glutenintolerance lavet af lokalt indkøbte ingredienser med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider. 

KUN FORUDBESTILLING
95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR

Gluten-og laktosefrit

Et måltid tilpasset gluten- oglaktoseintolerance lavet af lokalt indkøbte ingredienser med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider.

KUN FORUDBESTILLING
95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR

Måltid uden svinekød 

Et måltid uden svinekød med de samme høje standarder som almindelige SAS-måltider. Kan være vegetarisk eller serveret med kød såsom lam, fisk eller kylling afhængigt af afrejselufthavnen.

KUN FORUDBESTILLING
95 DKK/ 110 NOK/ 110 SEK/ 11 EUR

Mini-pizza

Pizza med tomat og mozzarella.
Perfekt som en varm snack. 

KUN FORUDBESTILLING
50 DKK/ 55 NOK/ 55 SEK/ 6 EUR

Bemærk venligst, at disse er eksempler på SAS’ forskellige måltider, og at der kan være variationer. Kaffe og te er inkluderet i alle måltider.
En juice eller smoothie følger også med i vores morgenmåltid. Andre drikkevarer kan købes. Bemærk også, at alle vores måltider er tilberedt på faciliteter, hvor
nødder/allergener er til stede. Der er derfor en risiko for, at spor af nødder/allergener kan være til stede, selv i tilfælde, hvor allergenet ikke er en del af en opskrift eller er anført på indholdsdeklarationen.

 

Frokost, aftensmad og børnemåltider

Kun forudbestilling


Dagens frokost

Nærende frokost tilberedt med sæsonens grøntsager, korn, fisk, kylling eller kød indkøbt lokalt. Serveres kold med tilbehør ved siden af, så du selv kan smage til.

Kun forudbestilling
100 DKK/ 120 NOK/ 120 SEK/ 13 EUR


Dagens middag 

Nærende aftensmad tilberedt af sæsonens grøntsager, korn, fisk, kylling eller kød indkøbt lokalt. Serveres kold med tilbehør ved siden af, så du selv kan smage til.

Kun forudbestilling
100 DKK/ 120 NOK/ 120 SEK/ 13 EUR


Børnemåltid 

Et frisklavet måltid med enkle ingredienser, særligt tilpasset de unge rejsendes ønsker. Eksempelvis kød eller kylling med pasta, grøntsager og en dessert.

Kun forudbestilling
55 DKK/ 65 NOK/ 65 SEK/ 7 EUR

Salat, sandwich og morgenmad

Forudbestil, eller køb ombord


Sæsonens salat

Salat med friske lokale ingredienser med sæsonens omhyggeligt udvalgte grøntsager og protein som fx fisk, kylling eller kød.

Kun forudbestilling
70 DKK/ 85 NOK/ 85 SEK/ 10 EUR


Sandwich med ost

En håndlavet sandwich med lokal ost og vores fineste og mest friske grøntsager (lakto-ovo-vegetarisk).

Forudbestil, eller køb ombord
55 DKK/ 65 NOK/ 65 SEK/ 7 EUR


Morgenmad

Lækker morgenmad med yoghurt, frugt og ristet mysli. Udvalg af varmt brød og rugbrødschips, syltetøj, blandet kødpålæg indkøbt lokalt, ost, grøntsager og opkvikkende juice. 

Forudbestil, eller køb ombord
65 DKK/ 75 NOK/ 75 SEK/ 8 EUR
 


Vores nøje udtænkte måltider er omhyggeligt pakket til folk som dig. På farten. Tilberedt med de bedste lokale råvarer, som sæsonen kan tilbyde. Samtidig er de inspireret af naturen, kulinarisk historie og moderne tankegang i Skandinavien. 

VELBEKOMME!

Fly inden for Europa

Der er altid gratis kaffe og te ombord. Du kan også købe morgenmad på europæiske flyrejser, der er længere end 60 minutter. Frokost, aftensmad, sandwich, salater og børnemåltider kan forudbestilles på flyrejser, der er længere end 120 minutter på SAS Go og SAS Go Light. På SAS Plus er alle måltider og drikkevarer uden beregning.

Interkontinentale fly

Få mad og drikkevarer uden beregning på alle klasser på fly til USA og Asien. Læs mere om bekvemmelighederne ombord


Har du allergi og flyver på SAS Plus eller SAS Business?