søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
CO2-kompensation

CO2-kompensation

I flere årtier har vi hos SAS arbejdet på at reducere vores miljøpåvirkning. Læs mere om vores arbejde her

CO2-udledninger, der opstår i forbindelse med flyvninger, kan kompenseres med hjælp fra etablerede kompensationsløsninger. Hos SAS kompenserer vi vores CO2-udledninger for alle ungdomsbilletter så vel som vores egne forretningsrejser.

Nedenfor kan du se CO2-kompensationslommeregneren, der bruges til at beregne CO2-udledninger, afhængigt af din flyrejse og flytypen. Lommeregneren viser også andre udledninger af drivhusgasser.

Hvis du klikker på “Køb kompensation”, kan vi også tilbyde dig CO2-kompensationsløsninger via vores forretningspartner Natural Capital Partners (tidligere kendt som The CarbonNeutral Company). Bemærk venligst, at du vil blive omdirigeret til vores partners hjemmeside. Ved at klikke på “Køb kompensation”, bliver dine penge investeret i energiprojekter, der genererer en kompensation, der svarer til mængden af CO2-udledninger, som er beregnet af CO2-kompensationslommeregneren.

Vores CO2-kompensationsportefølje hos Natural Capital Partners er udarbejdet på baggrund af forskellige energiprojekter, der erstatter fossile brændstoffer med vedvarende energi. Lige nu arbejder vi på muligheden for at opgradere hele eller dele af rejsens brændstofforbrug med biobrændstof. Denne mulighed vil snart blive lanceret.

Please login to use this functionality.

fleet engine neo