Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye og hurtige WiFi

SAS’ kortruteflyvninger bliver kun endnu bedre. Snart kan vores nye højhastigheds-WiFi benyttes ombord på de fleste flyvninger i Europa, så du kan holde forbindelsen, fra du letter, til du lander.

Få noget arbejde fra hånden, søg efter en god restaurant, eller upload et billede fra din rejse, så snart flyet sætter i bevægelse. 

WiFi på fly inden for Europa

 

Let forbindelse

Højhastigheds-WiFi giver også de rejsende mulighed for at bruge SAS Self Service-funktionerne. Du kan handle, få underholdning og modtage personlig information under hele din rejse. For at holde forbindelsen, skal du blot bruge din bookingreference.
 Gratis for EuroBonus Guld- og Diamant-medlemmer samt rejsende på SAS Plus.

Vores højhastigheds-WiFi er gratis for EuroBonus Guld- og Diamant-medlemmer samt rejsende på SAS Plus. Det er også muligt at købe WiFi ombord på alle vores kortruteflyvninger mod et lille gebyr.

Installation

Installationen af vores nye højhastigheds-WiFi på SAS’ kortruteflåde er allerede blevet påbegyndt og forventes færdig inden for de næste to år. 
 Hold dig opdateret

Der kommer snart mere information. I mellemtiden kan du holde øje med, om der er et WiFi-logo på døren, når du går ombord, for at se, om det er et af de fly, hvor WiFi allerede er blevet installeret.