Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye og hurtige WiFi

SAS’ kortruteflyvninger bliver kun endnu bedre. Snart kan vores nye højhastigheds-WiFi benyttes ombord på de fleste flyvninger i Europa, så du kan holde forbindelsen, fra du letter, til du lander.

Få noget arbejde fra hånden, søg efter en god restaurant, eller upload et billede fra din rejse, så snart flyet sætter i bevægelse.

WiFi på fly inden for Europa

 

Let forbindelse

Højhastigheds-WiFi giver også de rejsende mulighed for at bruge SAS Self Service-funktionerne. Du kan handle, få underholdning og modtage personlig information under hele din rejse. For at holde forbindelsen, skal du blot bruge din bookingreference.
 GRATIS FOR EUROBONUS GULD- OG DIAMANT-MEDLEMMER SAMT REJSENDE PÅ SAS PLUS

Vores højhastigheds-WiFi er gratis for EuroBonus Guld- og Diamant-medlemmer samt rejsende på SAS Plus. Det er også muligt at købe WiFi ombord på alle vores kortruteflyvninger mod et lille gebyr.

Please login to use this functionality.

 

INSTALLATION

Installationen af vores nye højhastigheds-WiFi på SAS’ kortruteflåde er allerede blevet påbegyndt og forventes færdig inden for de næste to år.Hold dig opdateret

Der kommer snart mere information. I mellemtiden kan du holde øje med, om der er et WiFi-logo på døren, når du går ombord, for at se, om det er et af de fly, hvor WiFi allerede er blevet installeret.

SAS GÅR SAMMEN MED NETFLIX

Fremover vil vores korte ruter føles endnu kortere. Med vores nye partnerskab med Netflix kan du nemlig streame i luften præcis som derhjemme, så hvorfor ikke udnytte tiden ombord og se den seneste episode af din yndlingsserie? Det vil føles som om, at du er fremme på ingen tid.


SAS går sammen med Netflix