Boats in sea outside Sardinia

Optjen hver dag med EuroBonus

Vores loyalitetsprogram

Med SAS EuroBonus får du bedre oplevelser fra dag ét. Uanset om du rejser hver dag eller bare en gang imellem. Dit EuroBonus-medlemskab betaler sig på mange forskellige måder. Jo mere du rejser, og jo flere point du føjer til dit medlemskab, jo hurtigere har du mulighed for at nå det næste medlemsniveau – med endnu bedre fordele.

Optjen og brug point på flyrejser, hoteller, billeje, shopping med mere

Lounge, fast track, ekstra bagage, pladsreservation og gratis WiFi er nogle af de fordele, du kan få adgang til, afhængigt af dit medlemsniveau

Få adgang til eksklusive tilbud fra SAS og vores partnere

Saml point sammen med familie og venner for at komme på din drømmerejse hurtigere

Sådan fungerer det

A person relaxing in the chair

1. BLIV MEDLEM af EuroBonus gratis, og begynd at nyde godt af alle medlemsfordelene

Walking to an airplane

2. OPTJEN POINT, når du flyver, shopper, overnatter på hoteller og booker lejebil

Family at airport departure gate

3. BRUG POINT på flyvninger, opgraderinger, lounges, produkter i vores EuroBonus Shop med mere

a conscious traveler relaxing

Er du miljøbevidst, når du rejser?

Bliv belønnet for at gøre det rigtige. Vi er på en rejse for at blive CO2-neutrale, og vi har brug for din hjælp til at nå dertil. Ved at træffe miljøbevidste valg, såsom at rejse på biobrændstofbilletter, får du både anerkendelse og belønninger.

Vær miljøbevidst på flyrejsen

Få dine rejsedrømme til at gå i opfyldelse

Sørg for at maksimere din pointoptjening ved at bruge et EuroBonus-betalingskort til alle dine indkøb. Du kan også knytte dit almindelige betalingskort til EuroBonus og optjene ekstrapoint. Og glem ikke at benytte dig af vores eksklusive tilbud for medlemmer.

Reading news on an ipad

Medlemstilbud

Benyt dig af eksklusive medlemstilbud fra SAS og vores partnere, herunder nedsatte SAS bonusrejser, hoteltilbud med mere.

Aktuelle tilbud
Red building in the city

Optjen point på alle køb

Har du brug for at optjene point endnu hurtigere til rejsen? Når du betaler for dine daglige indkøb med et EuroBonus-betalingskort, kan du nemt optjene point hver dag.

Vores betalingskort

Tilknyt alle dine betalingskort

Tilknyt alle dine betalingskort til EuroBonus, og optjen ekstrapoint, når du handler i deltagende butikker eller restauranter.

Tilknyt kort

Vores partnere

Vis alle partnere

Fra Star Alliance til SkyTeam

Her har vi samlet alt, hvad du behøver at vide om SAS’ overgang fra Star Alliance til SkyTeam.

Få mere at vide om overgangen

Seneste nyheder

2024-07-01

Fra den 1. juli flytter Göteborg Landvetter Airport Fast Track-indgangen fra Main Security til Security Control B (gammel indenrigskontrol).

Fast Track-rejsende får en mere eksklusiv, smidigere og hurtigere passage, og kapaciteten i hovedkontrollen øges for alle lufthavnens passagerer.

Fra den 10. juni vil Diamond-medlemmer kunne ændre flyafgange (til en tidligere eller senere afgang) på afrejsedagen direkte i SAS-appen!

Godt at vide:

  • Flyændringer gælder for alle SAS-fly, uanset billettype

  • Du kan ændre et fly fra check-in åbner og indtil 60 minutter før afgang

  • Ændring af flyvning gælder kun for flyvninger på samme dag og gælder for alle rejsende i din booking

  • Hvis du ændrer din flyafgang, mister du alt ekstraudstyr, f.eks. forudvalgte sæder eller måltider

  • Det er ikke muligt at skifte fly, hvis du allerede har checket en taske ind

God fornøjelse med rejsen!

19/12/2023

Fra den 18. december kan EuroBonus Guld- og Diamant-medlemmer nyde godt af en dedikeret SAS Self Service-bag drop i Terminal 5 i Stockholm-Arlanda Airport ved check-in-skranke 89-90. Tjenesten vil være tilgængelig dagligt undtagen mellem klokken 8.50 og 12.15.

18/10/2023

For at kunne tilbyde flere ledige sæder, selv tæt på afgangstidspunket, vil der blive opkrævet et gebyr på alle forudreserverede Plus- og Business-sæder. Opdateringen omfatter alle SAS-flyvninger fra 18. oktober 2023. Bemærk, at det fortsat kun er EuroBonus Guld- og Diamant-medlemmer, der vil kunne reservere plads uden ekstra omkostninger.

03/10/2023

Den nye boardingprocedure indeholder tre større ændringer:

1. Boardinggruppernes navne ændres: SAS ændrer boardinggrupperne fra bogstaver til tal. Det gør vi, fordi det er nemmere at høre forskellen på tal end på bogstaver, når der meldes om boarding i højtalere.

2. Prioriteret boarding opdeles i to boardinggrupper: På mange SAS-flyvninger er prioritetsgruppen af passagerer så stor, at det påvirker passagerernes oplevelse af boardingprocessen negativt. For at minimere størrelsen på gruppen af passagerer med prioriteret boarding opdeles den i to grupper:

  • Boardinggruppe 1 > Alle passagerer på EuroBonus Guld-, EuroBonus Diamant- og Star Alliance Guld-niveau

  • Boardinggruppe 2 > Alle passagerer, der rejser på SAS Plus med EuroBonus Sølv-niveau eller derunder

3. Boardingprocessen vises med nye billeder på skærmen: Vi beder om din tålmodighed i de første 36 timer efter implementeringen, da vi forventer et højt antal manuelle boardinger.

  • Passagerer med nye numeriske grupper kan benytte selvbetjeningsboarding/gatelæsere

  • Passagerer med de ældre alfabetiske grupper eller uden gruppe skal boarde manuelt

Hvis du bruger SAS-appen, skal du opdatere boardingkortet i appen inden boarding for at komme med i den nye gruppe.

22/09/2023

Frequent Travel Awards anerkender verdens førende rejseloyalitetsprogrammer. For at udvælge vinderne i år blev over 1,42 millioner stemmer afgivet af rejsende fra 192 lande. De nominerede omfattede loyalitetsprogrammer fra hele rejsebranchen, herunder 259 loyalitetsprogrammer for flyselskaber. SAS EuroBonus vandt prisen for de bedste elitemedlemsfordele i 2023. Tak til alle de medlemmer, der har stemt på os – vi er beærede over at have jer med i programmet.

28/06/2023

Hvis du er medlem af EuroBonus og har booket en bonusrejse, har du mulighed for at tilføje flyvninger til din eksisterende booking. Hvis du for eksempel har en bonusbillet fra Oslo til New York (EWR), kan du tilføje et tilslutningsfly såsom Bergen til Oslo og/eller en hjemrejse såsom New York (EWR) til Oslo. Du skal betale den eventuelle prisforskel i point samt yderligere skatter. Der opkræves et ombookingsgebyr på 150 DKK/NOK/SEK, 15 EUR eller 20 USD pr. person, uanset destinationen.

15/06/2023

Som Diamond-medlem har du mulighed for at ændre din flyvning (til en tidligere eller senere afgang) på dagen for afrejsen uden ekstra omkostninger. Denne fordel gælder alle SAS-flyvninger uanset billettype. Ændringer kan kun foretages ved vores bemandede check-in-skranker og alle SAS Service Points i lufthavnen. Gratis ændringer gælder kun per flystrækning og kan ikke bruges til at ændre hele din rejseplan.  Standardbilletreglerne gælder, når det planlagte afgangstidspunkt er overskredet, og når rejseplanen ændres.

Det er muligt at ændre fly fra midnat i afrejselufthavnens tidszone. Det er ikke muligt at foretage ændringer ved gaten, i check-in-automaterne, i SAS-appen eller på hjemmesiden via "Mine bookinger."

Vær opmærksom på, at vi ikke kan hjælpe dig med ombookingsprocessen, hvis din bagage allerede er blevet checket ind på et andet fly. Bemærk desuden, at visse begrænsninger kan gælde for særlige anmodninger, der vedrører våben, dyr, særlige måltider eller behovet for assistance. Ekstratjenester kan ikke refunderes, hvis du frivilligt vælger at ombooke til en tidligere eller senere afgang. Vi kan desuden ikke garantere, at du får samme plads, som du oprindeligt fik tildelt eller reserverede på din oprindelige flyvning.

Bemærk! På grund af tekniske begrænsninger gælder fordelen ikke i følgende lufthavne: Salzburg (SZG), Dubrovnik (DBV), Pula (PUY), Zadar (ZAD), Split (SPU) og Tivat (TIV).

Vil du vide mere?

EuroBonus-medlemmer har bedre oplevelser. Som medlem kan du optjene point, når du rejser eller gør de ting, du alligevel gør, såsom at købe dagligvarer eller shoppe online. Der er så mange fordele at nyde, og vi tilføjer hele tiden flere. Opdag EuroBonus her.

EuroBonus-partnere

Medlemsniveauer

Medlemstilbud

Om EuroBonus-point

Brug point

Optjen point

Point Sharing

EuroBonus-betalingskort

Shopping