søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Mobiltjenester

DIGITALE TJENESTER

Med vores digitale tjenester har du hele verden i din lomme med tips om spændende steder og alt, hvad du behøver at vide om din tur.

SAS App

Book fly og hoteller, check ind, få dit boardingkort, download aviser og blade, og få underretninger og opdateret information om flyvningen med den prisvindende SAS App. Du kan gemme dine pasoplysninger og andre personoplysninger sikkert i sektionen "Mig". 

Download SAS App fra App Store eller Google Play for at installere den. Sørg for, at du altid har den nyeste version installeret, da vi konstant forbedrer appen.

Download fra App Store
Få den på Google Play

SAS App er den bedste blandt europæiske flyselskaber

Vores brugervenlige SAS App er den bedste luftfartsapp i Europa ifølge en analyse af e-handelseksperterne Flexponsives baseret på en undersøgelse af 50.000 anmeldelser af 12 europæiske luftfartsapper. Både iOS og Android-versioner får de højeste vurderinger.

 

Hjælp dine venner med SAS REMAP

Rejsende køber ikke rejseguider. De skaber deres egen. Brug Remap i SAS App – skræddersyede apper skabt af venner og lokale kendere, som kender dig og din destination.


Del ideer til at forbedre SAS App

Som en erfaren rejsende ved du bedst, hvilke funktioner du ønsker i en rejseapp. Og i appens Labs-afsnit kan du fortælle os, hvordan vi kan gøre den endnu bedre. Vores digitalspecialister søger altid nye måder, der kan hjælpe med at bringe din rejseoplevelse op på et højere niveau. Nogle af de bedste funktioner i SAS App opstod i Labs, såsom at kunne vurdere flyvninger og få forbindelse med venner. Læs mere om, hvordan SAS Labs skaber fornyelse til fremtidens rejser her

Flyinformation via SMS 

Hold dig informeret. Vores SMS-tjeneste giver dig al den information, du har brug for – leveret direkte til din telefon.

  • Indtast blot dit telefonnummer, når du booker din rejse. Vi vil sende dig en SMS for at holde dig opdateret om forsinkelser og annulleringer fra 22 timer før afgang.
  • Hvis du er EuroBonus-medlem eller har et SAS Travel Pass, kan du få mere information via SMS uden beregning:
    • Vi vil meddele dig omkring 2,5 time før afgang, at dit fly letter til tiden.   
    • Vi informerer dig også om den terminal og gate, dit fly afgår fra, hvis disse informationer er tilgængelige.


SAS Smart Pass

SAS Smart Pass tager din rejse op på et højere niveau. Det er et smart, tidsbesparende og praktisk klistermærke på din telefon, som du kan bruge til at identificere dig selv med i lufthavnen.