Sportsrejser

Sportsrejser

Vi tilbyder pakker med sportsrejser til konkurrencedygtige priser for enkeltpersoner og grupper. For at nyde godt af vores særlige priser på sportsrejser skal du være medlem af et sportshold, der er tilknyttet et skandinavisk sportsforbund, og din rejse skal være relateret til din sport. Du skal bare bruge den unikke kode, som dit forbund/ klub får, når I bliver SAS sportskunde gennem SAS Credits.

 

Sådan fungerer det

Hvis din organisation eller klub er tilknyttet et skandinavisk sportsforbund og er medlem af SAS Virksomhedsprogram, kan du booke skræddersyede sportspakker til en fantastisk pris.

  • Både enkeltpersoner og grupper (mindst 10 personer) kan booke sportsrejser. 

  • Priser gælder for indenrigsrejser i Sverige, Norge, Danmark og til destinationer i Skandinavien og Europa. I nogle tilfælde kan du, hvis du rejser alene, også få særlige sportspriser på rejser til USA og Asien. 

  • Du kan medbringe to stykker bagage. Hvis du rejser i en gruppe, kan hver person medbringe et stykke bagage og et stykke sportsudstyr.

  • Du kan ændre navnene på jeres billetter op til 1 time før afgang uden ekstra omkostninger.*

  • Du kan optjene EuroBonus -point.

  • Din klub/forening optjener også SAS Credits på hver rejse.

* For at ændre navnene på en sportsrejse for gruppe bedes du ringe til SAS Group Travel Department.  

 

Allerede medlem af SAS Virksomhedsprogram?


Bliv sportskunde

Vi tilbyder særlige priser til enkeltpersoner og grupper fra klubber og hold, som er tilknyttet et skandinavisk sportsforbund, på rejser til træning, konkurrencer og officielle, sportsrelaterede møder.

  • For at booke en sportsrejse skal din klub være sportskunde hos SAS og medlem af SAS Virksomhedsprogram.


Individuel sportsrejse

For at reservere en individuel sportsrejse skal du oplyse den unikke kode (CMP-kode), som din klub/forening modtog, da den blev sportskunde hos SAS.

Bestil

Priser

Prisen for en gruppesportsrejse afhænger af, hvor hurtigt du kan bekræfte din gruppe. Prisen kan være højere end for en individuel sportsrejse, men du nyder godt af større fleksibilitet. 

Kontakt os med din forespørgsel, så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud. Husk, at priserne er lavere, hvis du undgår at rejse på populære tidspunkter som hverdage kl. 6.00-8.00 og kl. 15.00-18.00. 

Anmodninger om sportsrejser for grupper


Specialbagage

Hvis du rejser med sportsudstyr, kan du være nødt til at registrere det som specialbagage. Hvis du rejser i en gruppe med flere stykker specialbagage, skal du registrere bagagen før afgang, enten på vores site eller gennem din rejsearrangør. 

Læs mere