søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

SAS Sports

BOOK EN SPORTSREJSE

 

Sådan fungerer det


Vi tilbyder sportsrejser til konkurrencedygtige priser med stor fleksibilitet både for enkeltpersoner og for grupper (10 passagerer eller derover). For at kunne købe til vores sportspriser skal du være medlem af et hold eller en forening, som er medlem af Dansk Idrætsforbund, og dit formål med rejsen skal være sportsrelateret. Det eneste, du skal bruge, er din forenings sportskode (CMP-kode). 

Hvis din forening eller dit hold er medlem af Dansk Idrætsforbund og er medlem af SAS Virksomhedsprogram, kan du drage fordel af SAS Sports:

  • Særpriser. Priser gælder for indenrigsrejser inden for Norge, Sverige, Danmark og til destinationer i Skandinavien og Europa. I nogle tilfælde kan du også særpriser for sportsrejser til USA og Asien, hvis du rejser alene (dvs. ikke med en gruppe).
  • Du kan medbringe et ekstra stykke bagage gratis, i alt to stykker bagage.
  • Navneændring på en billet er gratis op til en time før afgang.*
  • Du kan optjene EuroBonus-point.

MERE END NI PASSAGERER? BOOK EN GRUPPEREJSE

 

Bliv medlem af SAS Sports


Vi tilbyder særpriser for medlemmer af hold, klubber og foreninger, der er medlem af Dansk Idrætsforbund. Det kan være nyttigt at være medlem af SAS Sports, når et medlem skal rejse for at deltage i en begivenhed eller blot til træningsformål. For at booke til fordelspriserne hos SAS Sport, skal din klub/forening have en konto hos SAS.

 

ÆNDRINGER TIL CREDITS-PROGRAM

For at gøre det nemmere at rejse med SAS Sports vil vi fjerne SAS Credits-programmet. Du vil i stedet få tilbudt rabatter, som er gældende i det øjeblik du foretager en reservation. Fra 30. juni vil SAS fjerne muligheden for at optjene nye SAS Credits, men du kan stadig indløse dine eksisterende SAS Credits indtil 31. december 2018. Nye SAS Sports-medlemmer, som tilmelder sig, vil automatisk modtage disse rabatter, når de reserverer.

bekendtgørelse: SAS Credits vil blive erstattet med nye organisatoriske tilbud fra SAS Sports i 2018. SAS Credits fases ud i løbet af året, hvilket betyder at den sidste dag for optjening er 30. juni 2018. Anvendelse af optjente Credits er mulig indtil 31. december 2018.

*For rejser reserveret før 30. juni, som gælder afgang derefter, vil yderligere Credits blive optjent på disse rejser.
** For rejser betalt med Credits og afgang efter 1. januar 2019, gives ingen refusion.

 

PRISER PÅ GRUPPESPORTSREJSER

Kontakt os med din forespørgsel, så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud. Husk, at priserne er lavere, hvis du undgår populære rejsetidspunkter, dvs. ugedage i tidsrummene 6.00-8.00 og 15.00-18.00.

 

Specialbagage

Hvis du rejser med sportsudstyr, er du nødt til at registrere det som specialbagage. Hvis du rejser som en gruppe med adskillige oppakninger med sportsudstyr, skal du registrere bagagen i bookingen før afgang. Du kan registrere din specialbagage her.