søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

SAS Sports

BOOK EN SPORTSREJSE

 

Sådan fungerer det


Vi tilbyder sportsrejser til konkurrencedygtige priser med stor fleksibilitet både for enkeltpersoner og for grupper (10 passagerer eller derover). For at kunne købe til vores sportspriser skal du være medlem af et hold eller en forening, som er medlem af Danmarks Idrætsforbund, og dit formål med rejsen skal være sportsrelateret. Det eneste, du skal bruge, er din forenings sportskode (CMP-kode). 

Hvis din forening eller dit hold er medlem af Dansk Idrætsforbund og er medlem af SAS Virksomhedsprogram, kan du drage fordel af SAS Sports:

  • Særpriser. Priser gælder for indenrigsrejser inden for Norge, Sverige, Danmark og til destinationer i Skandinavien og Europa. I nogle tilfælde kan du også særpriser for sportsrejser til USA og Asien, hvis du rejser alene (dvs. ikke med en gruppe).
  • Du kan medbringe et ekstra stykke bagage gratis, i alt to stykker bagage.
  • Navneændring på en billet er gratis op til en time før afgang.*
  • Du kan optjene EuroBonus-point.

MERE END NI PASSAGERER? BOOK EN GRUPPEREJSE

 

Bliv medlem af SAS Sports


Vi tilbyder særpriser for medlemmer af hold, klubber og foreninger, der er medlem af Dansk Idrætsforbund. Det kan være nyttigt at være medlem af SAS Sports, når et medlem skal rejse for at deltage i en begivenhed eller blot til træningsformål. For at booke til fordelspriserne hos SAS Sport, skal din klub/forening have en konto hos SAS.

 

PRISER PÅ GRUPPESPORTSREJSER

Kontakt os med din forespørgsel, så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud. Husk, at priserne er lavere, hvis du undgår populære rejsetidspunkter, dvs. ugedage i tidsrummene 6.00-8.00 og 15.00-18.00.

 

Specialbagage

Hvis du rejser med sportsudstyr, er du nødt til at registrere det som specialbagage. Hvis du rejser som en gruppe med adskillige oppakninger med sportsudstyr, skal du registrere bagagen i bookingen før afgang. Du kan registrere din specialbagage her.