søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Rejseklasser

Rejseklasser til alle typer rejser

Rejser handler om mere end bare at komme fra punkt A til B. Uanset om du tager på forretningsrejse eller søger nye eventyr på din ferie, har vi en rejseklasse, der vil gøre din tur så god som muligt.  

SAS Business

Hvis du rejser på et langdistancefly og ønsker at ankomme frisk og veludhvilet, bør du vælge SAS Business. Du vil nyde godt af den bedst tænkelige betjening og det højeste komfortniveau i et massagesæde, som nemt konverteres til en behagelig, helt flad seng. Du får også serveret en lækker treretters middag ombord, og har derudover en bred vifte af underholdning på vores HD-skærme til din rådighed. Du kan checke to store stykker bagage ind (32 kg hver) og tage to stykker håndbagage (8 kg hver) med ombord. Med andre ord: Alt inkluderet.

 

SAS Plus

Vil du opleve noget ekstra? Vælg SAS Plus, og du får mere plads til at strække dine ben plus bredere sæder med justerbar hoved- og fodstøtte.* Du vil også nyde mange af fordelene fra SAS Business, herunder adgang til SAS Lounges, SAS Fast Track og god mad og drikke ombord. Du kan checke to stykker bagage ind, der vejer op til 23 kg hver.

Hvis du er medlem af SAS EuroBonus, tjener du flere point, end hvis du rejser på SAS Go. 

* På langdistancefly.

 

SAS Plus Smart

Med SAS Plus Smart får du den samme komfort som på SAS Plus, men til en lavere pris. Den eneste forskel er, at hvis du får brug for at ombooke eller afbestille din rejse, skal du betale et gebyr på 600 SEK for flyvninger inden for Skandinavien og Europa (plus prisforskellen, hvis rejsen ombookes til et andet prisniveau). For flyvninger til USA og Asien gælder der andre gebyrer for ombooking og afbestilling.

Som på SAS Plus vil du få mere plads til at strække dine ben samt bredere sæder med justerbare hoved- og fodstøtter.* Og du kan checke to stykker bagage ind, der vejer op til 23 kg hver. 

Hvis du er medlem af SAS EuroBonus, optjener du lidt færre point end på SAS Plus.

* På langdistancefly.


SAS Go

Vælg SAS Go og få fantastisk service og komfort til en konkurrencedygtig pris. Som på alle SAS-flyvninger har du vores 24-timers fortrydelsesret, og gennem SAS-appen kan du gratis læse digitale aviser og blade fra 22 timer før afgang. Der er altid gratis kaffe og te ombord. 

Hvis du er medlem af SAS EuroBonus, optjener du point, når du rejser. 

SAS Go Light

Hvis du rejser fra Skandinavien til Europa og USA, og du ikke har brug for at checke bagage ind, er SAS Go Light det bedste valg, og du får stadig den gode komfort fra SAS Go. Og hvis du er under 26, kan du booke på SAS Youth Go Light til Europa.

 

NYHEDER! 

Vi har indført SAS Go Light på flyvninger fra USA til Skandinavien og Finland og fra Finland til USA.


Sammenlign vores billettyper

Vi tilbyder en rejseklasse for hver type kunde, fra fantastisk til noget særligt og det allerbedste. Sammenlign vores billettyper herunder, og se, hvad du får.  


Nye kabiner på langdistancefly

Når du flyver til USA og Asien, vil du opleve en rejse i verdensklasse i vores nye kabiner. De er inspireret af skandinavisk design og føles som hotelværelser med smart design. Vores enestående samarbejde med Hästens, det svenske luksusmærke inden for sengetøj, har givet os mulighed for at løfte sovekomforten til nye højder.