søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise
Charter

Opdag verden med SAS Charter

Vi samarbejder med en række rejsearrangører, så du kan se endnu mere af verden. Vi vil gerne sørge for, at din rejse bliver så perfekt, som du gerne vil have den. Her er alt, du behøver at vide, hvis du rejser på charter med SAS, herunder de mange tilbud til at gøre din rejse endnu bedre. 

Forudbestil tax-free varer

Når du rejser med SAS Charter, kan du bestille tax-free varer online til levering på din udrejse.

 • Få op til 70% rabat på parfume, kosmetik, tilbehør og slik. 

 • Forudbestil dine varer til levering på din hjemrejse fra næsten alle destinationer i EU.

 • Du kan bestille tax-free varer på alle flyvninger. Der gælder visse begrænsninger på alkoholiske drikkevarer og tobak, afhængig af flyets afrejse- og ankomstlufthavn. 


Vælge dit sæde

Hvis du foretrækker et bestemt sæde, kan du mod gebyr altid reservere det på forhånd.  


Slap af i vores lounges

Start din ferie med stil, før du tager af sted, med afslapning i en af vores SAS Lounges i Arlanda eller i Göteborg, Oslo eller København. 

Bemærk venligst: De fordele ved lounge-adgang, du har som EuroBonus-medlem, gælder ikke, når du rejser på et SAS charterfly. Lounge-adgang er heller ikke inkluderet, når du booker en SAS Plus-billet på et SAS charterfly.


Bagage

Den mængde bagage, som du kan medbringe på din rejse, afhænger af din billettype, ruten og sommetider destinationen. Hvis du har ekstra bagage, som ikke er inkluderet i din billet, eller du har specialbagage, kan du booke dette på forhånd mod et gebyr. 

Bemærk, at den ekstra bagage, du som EuroBonus-medlem kan tage med, ikke er inkluderet, når du rejser på et SAS-charterfly.

Bestil overvægt eller specialbagage på forhånd


Tilladt bagage

Her er en liste over bagage, som du gratis kan medbringe, når du flyver på et charterfly med SAS. Bemærk, at der gælder andre vægtgrænser for bagage på almindelige SAS-flyvninger. Hvis du har ekstra bagage eller overvægt, skal du betale for ekstra bagage.


Undtagelser for tilladt bagage 

Hvis du skal være væk i tre uger eller længere, rejser på en skicharterrejse eller rejser med spædbørn, gælder visse undtagelser for tilladt bagage.  


Overvægt

Hvis du har mere bagage, end din billet tillader, gælder følgende:

 • Overvægt koster 70 DKK/NOK/SEK/8 EUR/10 USD pr. kg (gælder for enkeltrejse, når du betaler i lufthavnen ved afgang)
 • Hvis en enkelt taske vejer mere end 32  kg, skal bagagen fordeles i mindst to tasker
 • Du kan betale for overvægt i lufthavnen eller betale på forhånd til en nedsat pris ved hjælp af nedenstående link


Bestil og betal for overvægt på forhånd til en nedsat pris


Håndbagage

Af sikkerhedsmæssige årsager begrænser EU-bestemmelser, hvad du må medbringe i din håndbagage. Eksempelvis skal væsker (væsker, aerosoler, geleer og pastaer) pakkes i beholdere, som højst indeholder 100 ml. Læs mere om disse bestemmelser på den svenske transportstyrelses hjemmeside.

Bemærk, at vi ikke tilbyder kompensation for skade på indchecket bagage eller håndbagage, som skyldes utætte eller knuste væskebeholdere. 

Specialbagage

Her er bestemmelserne for specialbagage på SAS charterfly. Bemærk, at der gælder andre bestemmelser på almindelige SAS-flyvninger. 

 • Hvis du ønsker at rejse med specialbagage, kan du i sjældne tilfælde være nødt til at registrere det ved booking. Du bedes kontakte din rejsearrangør for yderligere information. 

 • Transport af specialbagage afhænger af ledig plads. 

 • Du kan tilkøbe specialbagage online eller i lufthavnen. 

 

GLEMTE OG TABTE GENSTANDE

 • Hvis du glemmer noget ombord på flyet, bedes du kontakte hittegodsafdelingen i den lufthavn, som du flyver til/fra:
  • Stockholm Arlanda Lufthavn +46 10 410 02 00 (hverdage 10.00-18.00) 
  • Københavns Lufthavn +45 38 74 88 22 (hverdage 10.00-14.00)
  • Oslo Gardermoen +47 64 81 34 77 (hver dag 05.00-22.00)
    
 • Hvis du har glemt noget i Stockholm Arlanda eller Oslo Gardermoen, kan du søge efter det her

Check-in

Når du rejser, er det vigtigt, at du ankommer til lufthavnen i god tid, inden dit fly afgår. Husk at beregne tid nok til at komme igennem lufthavnens sikkerhedskontrol. 

 • Check-in-skranken åbner 2 timer før flyafgang og lukker 1 time inden afgang
 • For at være sikker på at ankomme til dit fly til tiden bedes du være ved gaten senest 20 minutter, før dit fly afgår.
   

Der reserveres et sæde til dig 7 dage før afgang. Har du nogen særlige behov, eller ønsker du at reservere et særligt sæde? Reserver dit sæde


Check ind ved en SAS Self Service-automat

Hvis du flyver med et SAS charterfly, kan du springe køen over og checke ind ved en SAS Self Service-automat i de fleste af vores afrejselufthavne. Du kan også printe dit boardingkort og bagagemærkater.


Mad og shopping ombord

Kom i feriehumør ombord på dit fly med lækker mad og shopping under flyvningen. Måltider er inkluderet på visse flyvninger, og vi har specialmenuer for børn i alderen 2-11 år. I andre tilfælde kan du forudbestille et måltid ombord, når du booker din rejse. Spørg din rejsearrangør om de tilgængelige muligheder for dit fly.

Hvis du ikke har bestilt et måltid på forhånd, kan du altid købe noget let at spise eller drikke ombord. Bemærk, at valget afhænger af, hvornår du rejser. Se vores menu for USA, Asien og charterrejser

 

Specialmenuer

Kontakt din rejsearrangør for at bestille specialmenuer på SAS charterfly.  


STORE – butik ombord

Forkæl dig selv eller en anden person med skandinavisk design, skønne dufte eller dejlige gaver. Shop i vores STORE til gode priser. 

Se STORE for europæiske fly

Se STORE for fly til USA og Asien

Særlig assistance

Hos SAS skal alle føle sig velkomne, når de rejser med os. Derfor gør vi alt for at gøre din rejse så nem, sikker og behagelig som muligt, uanset dine behov eller evner. Bare fortæl os om dine behov, når du booker.


Andre behov

Hvis du har brug for anden assistance, kan du bare give besked, når du booker din rejse, så vi kan yde den hjælp, du har brug for.

 • Rejse med en ledsagerhund
  Du kan gratis medbringe en ledsagerhund ombord. Hunden er ikke omfattet af nogen vægtbegrænsninger og behøver ikke at blive transporteret i en kasse.
   
 • Rejse med ilt
  Hvis du har brug for medicinsk ilt under turen til og fra flyet og/eller i løbet af flyrejsen, kan du medbringe dine egne iltbeholdere. Giv os blot besked ved booking af din rejse om, hvor mange beholdere, du har brug for at medbringe. Beholderne kan enten sendes som håndbagage eller som indchecket bagage. Bemærk venligst, at iltbeholdere ikke må overstige de størrelses- og vægtbegrænsninger, der gælder for håndbagage (maks. 115 cm, maks. vægt på 5 kg). 
   

Rejse, når du er gravid
Uledsagede børn

Parkering Stockholm Arlanda

Hvis du planlægger at parkere i Stockholm Arlanda lufthavn, anbefaler vi, at du bestiller din parkering på forhånd.


Bestil online

 • Benyt dig af særlige tilbud
 • Garanteret parkeringsplads ved afgang
 • Der er også langtidsparkering ved terminalerne
   

Bestil parkering i Stockholm Arlanda

Parkering i Københavns Lufthavn 

Forudbestil din parkeringsplads i Københavns Lufthavn og betal mindre. Der afgår gratis busser til terminalerne hver 10-15 minutter.

 • Betal den laveste pris. Så får du den laveste pris.

 • Bliv prioriteret og garanteret en plads i garagen.

 • Spar tid i lufthavnen.

 • Se den nøjagtige pris og vælg den parkeringsplads, som passer dig bedst.
   

Bemærk, at du senest skal booke parkering kl. 23.00 aftenen før du ankommer. 

Lej dit eget fly

Hos SAS mener vi, at alle rejsendes oplevelser er ualmindelig vigtige, uanset hvor stor eller lille din gruppe er. Derfor har vi et dedikeret og erfarent team til at styre løbende charter-anmodninger. Så hvis du leder efter den hurtigste, nemmeste og mest behagelige måde at rejse på, hvorfor så ikke chartre dit eget SAS-fly? 

Her er nogle af de fordele, du vil kunne nyde med SAS Charter:

 • En effektiv, venlig og dedikeret kontaktperson, der er der for at opfylde dine behov fra start til slut. Du vælger destinationen og tidsplanen, og vi sørger for, at der ikke er nogen mellemlandinger eller spredte afgange.

 • Rejs med vores moderne, istandsatte SAS-flåde med plads til op til 198 personer.

 • Når tiden er vigtig. At rejse i en lukket gruppe er ren tidsbesparelse, så hvorfor ikke have dit arrangement eller dit møde i skyerne? 


Kontakt vores Charter Team

Ønsker du at få et tilbud, bedes du udfylde formularen herunder, så vil vores erfarne Charter Team vende tilbage hurtigst muligt.