søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

London Calling


Er du nysgerrig efter at opleve flere sider af London? Vi har samlet nogle guldkorn fra de bedste områder i og omkring den britiske hovedstad – fra de historiske bygninger i Greenwich og den trendy atmosfære i Østlondon til Windsors royale glans og roen i Richmond.

Med SAS er nye eventyr i London bare et par timer væk.

London

Kensington

Som hjemsted for Kensington Palace og Kensington Gardens er der royal stemning og skønne, grønne områder i elegante Kensington. Fans af Downton Abbey vil sikkert også genkende Albert Memorial, som har været med i tv-serien. For dem, som vil shoppe, ligger alle luksusbutikkerne på Kensington High Street.

Hackney

Hackney, et af det østlige Londons livligste kvarterer, byder på masser af kunst, hippe barer og de seneste kulinariske trends. Her fokuserer man gerne på bæredygtighed, sæsonerne og uventede smagskombinationer på de trendy madsteder. Stop eksempelvis forbi Crate Brewery eller den ombyggede pølsefabrik Grow, som lokker med mad og musik.

Greenwich

Du kan komme til historiske Greenwich på bare 30 minutter fra kajen ved London Eye – perfekt til en kort dagstur. Området er på UNESCOs verdensarvsliste, og her findes både museer og en af de bedste udsigter over London. Hvis du er vild med højder, kan du klatre over taget på den store koncertarena O2.

Richmond

Du må ikke gå glip af den enorme Richmond Park i det sydvestlige London – perfekt til picnic, cykelture, ridning og meget mere. Her kan du se rådyr, som går frit rundt i parken, og sjældne plante- og dyrearter. Det botaniske paradis Kew Gardens ligger desuden kun ét stop væk med undergrundsbanen. Vil du bo ekstra luksuriøst, kan du checke ind på et af de klassiske, elegante hoteller i området.

Inden for to timer fra London

Windsor

Den lille by Windsor er tæt knyttet til den kongelige familie og dens historie. Windsor Castle er en af dronningens officielle residenser, og prinserne William og Harry har gået på kostskolen Eton College. Du vil opleve en livlig lille by med fantastisk shopping og restauranter, omgivet af smuk natur.

Oxford

En tur til Oxford er en rejse ind i nationens intellekt. Gå rundt på gangene på universitetet og følg i fodsporene på premierministre, poeter og Harry Potter. Et stykke væk ligger naturskønne Cotswolds og Chilterns grønne bakker. Det er nemt at komme til Oxford fra London – hop på toget og vær fremme på en time.

Brighton

Fashionable, sjove og stilfulde Brighton har alt, hvad man kan ønske sig af en rejse til Storbritannien. Et kongeligt slot, elegant arkitektur, afslappende strandliv og eksklusiv shopping – alt sammen kun 50 minutter fra det centrale London. De kæmpe hvide kridt-klinter Seven Sisters ligger i nationalparken South Downs sammen med nogle af Englands mest charmerende landsbyer.

Eastbourne

Kan du ikke få nok af de charmerende engelske landsbyer? Så må du ikke gå glip af kystområdet i Sussex. Her er du bare en kort køretur væk fra Battle Abbey, hvor slaget ved Hastings foregik. Tæt på tangen Beachy Head ligger Eastbourne, hvor du kan hoppe på en af de mange bådture og opleve kystlinjen fra en anden vinkel.

 

Med SAS til London

 

Med SAS flyver du let til London på bare to timer. Vi flyver direkte fra København til London Heathrow op til 6 gange dagligt, så der er altid en afgang, der passer, uanset om du vil rejse om morgenen, midt på dagen eller om aftenen. Fra og med 8. april flyver vi også direkte til London Stansted fra København.

Velkommen ombord!

 

Køb inden du rejser – få 5% rabat med VisitBritain

Med koden SAS2019 får du nu 5% rabat på alle attraktioner, produkter og tjenester hos VisitBritain (gælder ikke Brit Rail Pass).
Koden gælder i VisitBritains nordiske webshop.