søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

London calling

Med SAS kan du flyve både til London Heathrow og Stansted. Lige nu koster one way fra XXX kr.

Uanset om du er fan af fodbold, lokale delikatesser, musik eller sightseeing, er der næsten uendeligt meget at opleve i London og områderne i nærheden. Hvorfor ikke hoppe på toget og opdage de kulørte strandhytter i Brighton til sommer eller følge i Harry Potters fodspor i Oxford? Alt inden for kort afstand af London centrum. Med SAS er nye eventyr i England blot få timer væk.

Book rejser til kampagnepriser til London inden XX. marts 2020. Rejseperiode: XX-XX 2020.

Oplev London og meget mere

 • London

  Har du lyst til en solrig forårstur under smaragdgrønne trækroner i en af Londons royale parker? Eller træde tusinder af år tilbage på Natural History Museum, en af byens mest iøjnefaldende bygninger? Besøg det nu, og du vil kunne se hovedstaden folde sig ud for dine fødder fra toppen af London Eye, smage lækker mad fra hele verden på et af byens mange madmarkeder eller smutte til West End og se en prisbelønnet forestilling. Så hvorfor vente? Find ud af, hvorfor du bare må have London som destination i år – du kan nyde øl fra mikrobryggerier under blomsterne i Kensington pubben Churchill Arms eller shoppe ikoniske, britiske mærkevarer i den livlige Carnaby Street.

 • Brighton

  Fra antikvitetsforretninger på The Lanes til smagen af vidunderlige retter med fisk og skaldyr – Brighton kan byde på andet og mere end dens ikoniske strand. Pust spindelvævet væk og indsug forårsluften fra Brighton Palace Piers traditionelle karruseller og forlystelser, fyld din Facebook-side med billeder af kulørte strandhytter, eller spis retter med lokale grøntsager på prisvindende restauranter som Etch. Se forskellige udstillinger på steder som Brightons Museum og Kunstgalleri, eller hør et nyt band på en af badebyens livlige barer eller koncertsteder. Opdag, hvorfor Brighton, som er excentrisk, farverig og bedst om foråret og sommeren, fortjener en plads på din rejseliste i år.

 • Oxford

  Oxford er med sine drømmende spir og hyggelige pubber et sted, du bare må se på din næste tur til Storbritannien. Sug mere end 900 års historie til dig på en rundtur på Oxford University, eller slap af til lyden af fuglesang og årernes plasken på en tur i den traditionelle bådtype “punt” langs floden Cherwell. Træd i Harry Potters fodspor på en guidet gåtur på Bodleian-biblioteket, scenen for Hogwarts bibliotek i de populære film, eller smag britisk øl i historiske pubber som The Bear Inn, en institution i Oxford siden 1242. Læg dertil et eklektisk mad-miljø og en sværm af museer at udforske, og du vil hurtigt opdage, hvorfor Oxford ligger øverst på listen for rejsende dette forår.

 • Cambridge

  Cambridge University og de 31 kollegier er domineret af den majestætiske arkitektur, men byen kan dette forår byde på mere, end det du ser ved første øjekast. Sug landskabet til dig og slap af som de studerende i en “punt”-båd langs floden Cam, eller nyd en anden gammel tradition med eftermiddagste på Fitzbillies, en lokal favorit siden 1920. Rejs tilbage i tiden til det 15. århundrede på en rundtur på King’s College, eller opdag byens kulinariske højdepunkter på et eventyr for foodies med en lokal ekspert som guide. Uanset om du cykler ad byens 125 km smukke cykelstier eller oplever de blomsterfyldte botaniske haver, vil du se, at der aldrig har været et bedre tidspunkt til at besøge Cambridge.

 • Bedste steder at nyde din afternoon tea

  Traditionen med afternoon tea stammer fra 1840’erne og serveres generelt mellem kl. 16 og 18 sammen med scones, kiks og syltetøj.

  I London er der selvfølgelig masser af steder, hvor du kan nyde din te – fra klassiske steder til de mere trendy. 

Oplev mere af England i Scandinavian Traveler