Fly til Libanon

Flyv med SAS for at udforske det smukke Beirut i Libanon. Gå en tur langs søbredden, besøg soukene, udforsk byens pulserende natteliv og nyd udsigten til Pigeon Rocks. Og glem ikke at prøve det Libanesiske køkken – Libanon har mad, der vil appellere til de fleste smagsløg.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Libanon fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Beirut. Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Flyv til Libanon – nyd libanesisk kokken

Meze, falafel og baklava – der er så meget mad at nyde i Libanon. Til morgenmad kan du prøve "ful medames" med brød, en dip lavet af kogte bønner smagt med citron og forskellige krydderier, der serveres med brød. Til middag kan du friste smagsløgene med ingredienser som persille, mynte og bulgur i den libanesiske ret tabbouleh. Spis den med köfte, en kødbollelignende ret af kylling, bøf eller lam, der serveres på spyd.

Og glem ikke nationalretten kibbe. Retten består af krydret hakket kød, pinjekerner og bulgur, og serveres som en kroket. Kibbe kan enten være rå, bagt i ovnen eller stegt.

I Tyros findes to af Libanons fem steder på Unescos verdensarvsliste

83 kilometer syd for Beirut ligger den smukke kystby Tyros. Den antikke by Tyros er en af de ældste byer i verden, der har været beboet konstant siden omkring 2750 f.Kr.

I Tyros findes to af Libanons fem steder på Unescos verdensarvsliste: Al-Bass og Al-Mina. Al-Bass består af flere romerske og bysantinske ruiner: en nekropol, en triumfbue, romerske bade og en stor hippodrom.

Ifølge legenden blev purpurfarven opfundet i Tyros.

Fly til <em>Libanon</em>

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Libanon sammen med børnene. SAS tilbyder rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Libanon. Spædbarn (7 uger - 2 år), som sidder på en forælders skød, får op til 90% rabat på billetten. Børn mellem 2 - 11 får op til 25% rabat.

Hvis du ønsker, at dit spædbarn skal have sit eget sæde, så er prisen den samme som for et barn på 2 - 11 år.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange lande i verden med SAS. Vores rejsemål

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.