søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise


Vi bruger cookies til at forbedre din browsingoplevelse på vores SAS-website og -applikationer. Læs videre for at få flere oplysninger om, f.eks. hvordan cookies fungerer, hvordan vi bruger cookies og andre metoder til indsamlingen af oplysninger om brug af websites, og hvordan du kan blokere eller slette dem. 
 

Hvad er en cookie?

En ”cookie” er en lille tekstfil, der indeholder oplysninger, som opbevares på din computer eller mobilenhed. Cookies bruges af tekniske årsager og til at muliggøre din brug af SAS-websites eller -applikationer, og kan opbevares i forskellige tidsrum på din browser eller enhed. ”Vedvarende cookies” forbliver opbevaret på din computer eller enhed indtil de slettes eller indtil de når deres udløbsdato. Den kan derefter bruges til at brugertilpasse dette website baseret på brugerens valg og interesser. ”Sessionscookies” gemmes ikke, når du lukker din webbrowser. Når du besøger et website eller en applikation, sendes der sessionscookies mellem din computer og serveren mhp. at indsamle oplysninger. For flere oplysninger om hvordan cookies fungerer og hvordan du administrerer dem, henvises der til din browsers ”hjælpeafsnit”. 
 

Vi arbejder løbende på at forbedre vores SAS-websites og vores applikationer. For at gøre dette bruger vi værktøjer såsom Google Analytics og Adobe Analytics til at analysere vores brugeres adfærd. 
 

For at få adgang til hele dette websites funktionalitet, skal du tillade JavaScript i dine browserindstillinger. Hvis du har deaktiveret JavaScript, vil du ikke kunne se SAS-websitet. Browserindstillingerne findes ofte under ”indstillinger” i din browser.

 

Sådan bruger vi cookies

Vi bruger cookies og andre identifikatorer til at forbedre din browsingoplevelse og gøre din oplevelse med os så behagelig som muligt, for eksempel ved at: 

  • genkende, når du logger ind og dine foretrukne indstillinger,

  • evaluere brugeradfærd, så vi kan foretage forbedringer, og 

  • analysere dine søgninger og anden adfærd, mens du besøger vores website for at vise dig indhold, som vi mener forbedrer din oplevelse af vores website, og for at vise passende annoncering, når du besøger andre udvalgte websites (for flere oplysninger om sidstnævnte, se ”Adfærdsbaseret onlineannoncering”).

     

Adfærdsbaseret onlineannoncering

Adfærdsbaseret onlineannoncering er en måde til at vise annoncer på de websites, som du besøger, og gøre dem mere relevante for dig og dine interesser. 
 

Disse cookies og andre teknologier bruges til at identificere dine interesser ud fra dine søgninger og anden adfærd, mens du besøger vores websted. Vi kan dele disse oplysninger med vores betroede medier, annoncerings- og analysepartnere, således at vi kan levere relevant og personligt tilpasset annoncering, der er egnet til dig.
 

For at administrere dine cookie-præferencer, mens du besøger vores website, bedes du se nedenfor under ”Sådan administrerer du dine cookie-præferencer”. 
 

Personoplysninger 

Personoplysninger betyder alle oplysninger, der vedrører dig som en fysisk person, og gennem hvilke du direkte eller indirekte kan identificeres, såsom dit navn, foto eller personnummer. 
 

Vi er forpligtede til at beskytte dine personoplysninger og privatliv og behandler kun personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Hvordan, vi behandler dine personoplysninger, afhænger af, hvorvidt du er medlem af EuroBonus-programmet, en profilkontoindehaver eller en besøgende på SAS-websites eller -applikationerne. 
 

Vi har for hvert af disse tilfælde forsøgt at beskrive, hvordan vi behandler personoplysninger så gennemsigtigt og tydeligt som muligt i nedenstående databeskyttelsespolitikker. Vi inviterer dig til at læse den politik, der gælder for dig, omhyggeligt igennem samt kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. 

 

Hvis du er medlem af EuroBonus-programmet, bedes du se vores Databeskyttelsespolitik for EuroBonus-medlemmer. 

Hvis du har en profilkonto, bedes du se vores Databeskyttelsespolitik for profilkontoindehavere.

Hvis du kun besøger vores SAS-website eller -applikation, bedes du se vores Generelle databeskyttelsespolitik.
 

Sådan administrerer du dine cookie-præferencer

Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies, kan du ændre din browsers indstillinger til automatisk at afvise opbevaring af cookies eller til at informere dig, når et website ønsker at opbevare cookies på din computer. Tidligere opbevarede cookies kan også slettes via browseren. Du kan finde flere oplysninger gennem din browsers supportafsnit. 
 

Bemærk venligst, at hvis cookies slettes eller afvises: 

  • vil visse områder og funktioner på dette website, der kræver cookies, muligvis ikke fungere korrekt, og 

  • kan vi muligvis ikke længere genkende dine præferencer i forhold til vores brug af cookies og andre teknologier, der beskrives heri, herunder i forbindelse med personligt tilpasset kommunikation, og kan bede om dine præferencer igen.
     

For flere oplysninger om de cookies, der bruges på dette website, bedes du kontakte os på dataprotectionofficer@sas.se
 

Du kan til enhver tid administrere dine præferencer i forhold til vores brug af cookies og lignende teknologier: 

 

 

Hvilke cookies bruger vi?

Tabellen herunder viser de specifikke cookies, der bruges på henholdsvis vores website og mobilapp. Tabellen viser også formålet med hver cookie, hvorvidt eventuelle oplysninger kommer fra eller overføres til en tredjepart samt livstiden for hver cookie, der lagres på din enhed.

 

Website-cookies 

Cookie Formål Lagrede oplysninger Varighed Deling
Website-cookie til Adobe Audience Manager:
aam_uuid
Demdex cookie
dextp Cookie
dst Cookie
_dp Cookie
Audience Manager indstiller denne cookie for at tildele et unikt id til en besøgende på hjemmesiden. Demdex-cookien hjælper Audience Manager med at udføre grundlæggende funktioner såsom identifikation af besøgende, id-synkronisering, segmentering, modellering, rapportering, osv. Audience Manager indstiller denne cookie til at tildele et unikt id til en besøgende på hjemmesiden. 180 dage Deles med Adobe Experience Cloud. Deles ikke med tredjepart
Website-cookie til Adobe Target: mbox Adobe Target bruger cookies til at give hjemmesideoperatører evnen til at teste, hvilket onlineindhold og hvilke tilbud, der er mest relevante for besøgende. Den opbevarer det indholds-id, der er nødvendigt for at personalisere kundeoplevelsen baseret på den aktuelle sammenhæng. 2 uger Deles ikke med tredjepart
Website-cookie til Advertising Fr Bruges af Facebook til at levere forskellige annonceringstjenester, herunder tilbud i realtid fra tredjepartsannoncører. It stores the browsing information for the user 3 måneder Deles med Facebook.
Website-cookie til Adobe Analytics: AMCV_###@AdobeOrg s_cc
s_cc
s_sq
s_vi
s_fid
Adobe Analytics bruger cookies til at skelne mellem anmodninger fra forskellige browsere og til at opbevare nyttige oplysninger, som en applikation kan bruge senere. De kan også bruges til at knytte browsingoplysninger til kundeoptegnelser. Den opbevarer browseroplysningerne. Sessionscookie Deles med Adobe Experience Cloud Deles ikke med tredjepart.

Website-cookie 

 

_gcl_aw
_gcl_dc

Formålet er at måle effekten af en annonce samt målrette annoncer til brugeren Used by Google DoubleClick to register and report on the site user's actions after viewing or clicking on one of the advertiser's ads. 3 måneder Deles med Google AdWords
Website-cookie
_ga
_gid
_gat
AMP_TOKEN
_gac_
Bestemmer hvilket domæne, der skal måles, skelner mellem unikke brugere, beregner trafik og hyppighed af besøg, trafikkildeoplysninger, bestemmer starten og slutningen af ​​en session. Gemmer sessionsoplysningerne, trafikoplysninger og unikke referencebrugere 2 år Deles med Google Analytics mhp. statistisk analyse.
Website-cookie
MUID
MUIDB
Almindeligt brugt af Microsoft som et unikt id for en bruger. Cookien giver mulighed for at spore brugeren ved at synkronisere id'et på tværs af mange Microsoft-domæner. 1 år Deles med Microsoft.
Website-cookie TPAccountAdminStatus Hjemmesiden bruger oplysningerne til at forbedre brugeroplevelsen baseret på profilen af den indloggede konto. If a selected TravelPass account is TravelManager Session Deles ikke med tredjepart
Website cookie WT_FPC Systemcookie til administration af hjemmesideindhold. Plugin-oplysninger til administration af hjemmesideindhold. 10 år Deles ikke med tredjepart
Website-cookie SAS_CUP_PROFILE Denne cookie opbevarer profiloplysningerne mhp. at tilbyde en bedre browsingoplevelse og brug af profiloplysninger til forskellige aktiviteter udført af brugeren. Profiloplysninger. Session Deles ikke med tredjepart
Website-cookie hasacceptedcookies Denne cookie sikrer, at anmodningen om at acceptere cookie-politikken ikke vises igen. Acceptstatus for cookie-politik Uendelig Deles ikke med tredjepart
Website cookie WT_CUP_LOGGED_IN Denne cookie bruges til at kontrollere, hvorvidt brugeren allerede er logget ind Indlogget status Session Deles ikke med tredjepart
Website-cookie NEW_SAS_SSO_LOGGEDIN Denne cookie bruges til enkelt login, således at login ikke vises igen, når brugeren er logget ind Indlogget status Session Deles ikke med tredjepart
Website cookie UserMarket Denne cookie registrerer det marked, hvorfra brugeren bruger hjemmesiden mhp. at tilbyde en bedre brugeroplevelse, når hjemmesiden besøges igen. Marked brugt af brugeren 10 år Deles ikke med tredjepart
Website-cookie ChosenTPAccount Registrerer TravelPass-kontoen valgt af brugeren mhp. at huske forskellige brugerstrømme. Valgte TravelPass-konto Session Deles ikke med tredjepart
Website-cookie ASP.NET_SessionId Registrerer sessions-id'et, så den kan huske brugerens præference. ASP.Net Session ID Session Deles ikke med tredjepart
Website-cookie UserLanguage Registrerer det sprog, der er valgt af brugeren. Dette er for at sikre, at brugeren ikke behøver at vælge sproget ved hvert besøg. Valgt sprog 10 år Deles ikke med tredjepart
Website-cookie SSO_Login_Success Registrerer, hvorvidt enkelt login blev udført korrekt, og bruger det til en bedre oplevelse. SSO Login success status Session Deles ikke med tredjepart
Website-cookie SAS_TEMP_LOGIN Registrerer, hvorvidt login er midlertidig for at hjælpe med at administrere popup-meddelelse om samtykke. Temporary login status Session Deles ikke med tredjepart
Website-cookie SIP.DarkSite SIP.CrisisWeb Vis mørkt website i tilfælde af krise. Lagrer, hvis det opstår en krise Session Deles ikke med tredjepart
Website-cookie SIP_FRAS FRAS_Session BookingPageRefresh awardJourneyNumber ESERVICE_COOKIE Gemmer supplerende købsoplysninger om brugerflow Flyrejse, supplerende købsoplysninger Page Refresh status Award journey number Eservice Sso cookie 30 Mins Nogle af de oplysninger, der deles med betalingsudbyder, hvis købet gennemføres.
Website-cookie SASLastSearch Oplysninger om den sidste rejsesøgning mhp. at vise automatisk udfyldning af forespørgslen i tilfælde af returrejse. Sidste rejsesøgning Aktuel dato indtil søgt udrejsedato Deles ikke med tredjepart
Website-cookie _language _country Bibeholder brugerens sprogpræference og i apache-siderouting. Valgt sprog
Valgt land
4.4 years Deles ikke med tredjepart
Website-cookie _origin Bruges til at bibeholde oprindeligt valg vha. markedsvælger. ARN 1 år Deles ikke med tredjepart
Website-cookie search Bruges til automatisk udfyldning af CEP (Complex Event Processing, Kompleks hændelsesbehandling), når brugeren returneres til startsiden. Søgekriterier Session Deles ikke med tredjepart
Website-cookie bookingFlow Bruges som backup-oplysninger, når sessionen går tabt efter omdirigering mhp. betaling. Revenue information is stored Session Deles ikke med tredjepart
Website-cookie LOGIN_AUTH PROFILE_ID NEW_SAS_SSO_LOGGEDIN Bruges til at bibeholde login-oplysninger. Login-oplysninger Profiloplysninger Oplysninger om enkelt login Session Deles ikke med tredjepart

Mobilapp-cookies 

Cookie Formål Lagrede oplysninger Varighed Deling
Oplysninger om sporing af mobilapp  Mobilapp deler et unikt id (baseret på EB-nummer og -enhed) mhp. at spore unikke handlinger til statistiske formål. Eurobonus-nummer
Enheds-id
Sporingsoplysninger
1 år Deles med Google Analytics
Facebook Software Development kit (SDK) Mobilapp inkluderer et Facebook-SDK i bookingflowet mhp. at spore booking-søgningsaktiviteten. Eurobonus-nummer
Enheds-id
Booking-søgning
3 måneder Deles med Facebook
HockeyApp Crash reporting Registrerer generelle ikke-identificérbare crash-metadata til analyse af crash-rapporter. Ingen personoplysninger registreres i disse rapporter 3 måneder Deles ikke med tredjepart
Usablenet cookies Til ombooking-flow, app bruger cookies til at ombooke og annullere en booking. Enheds-id
Booking-flow
Session Deles ikke med tredjepart