Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

I lufthavnen

I lufthavnen

Når du flyver med SAS, får du meget mere end en rejse fra A til B; det er et sted at være, et sted at arbejde, et sted at nyde. Og undervejs gør vi alt, vi kan, for at gøre din rejse så glat og let som muligt. Her er nogle vigtige oplysninger om at komme til lufthavnen og få det bedste ud af opholdet der.

SAS Lounges

Gør din rejse endnu bedre ved at besøge vores lunger. Slap af, få dig en bid mad og få indhentet dit arbejde med gratis wi-fi i vores SAS Gold Lounges, SAS Lounges, SAS Domestic Lounges, SAS City Lounges (i Stockholm) og SAS Café Lounges.

Læs mere 

SAS Fast Track

Spring køen over. Kom hurtigt gennem sikkerhedskontrollen med SAS Fast Track, og få mere tid til indkøb, spisning og afslapning.  

 • SAS Fast Track er en separat kø til at komme hurtigere gennem sikkerhedskontrollen .

 • Som ved den almindelig sikkerhedskontrol skal du fremvise et gyldigt boardingpas.

Du kan benytte SAS Fast Track, hvis du: 

 • Rejser med SAS Business eller SAS Plus i skandinaviske og europæiske lufthavne samt i Chicago O'Hare og San Francisco International Airport.

 • Et EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, der rejser med SAS eller et andet Star Alliance-flyselskab (uanset billettype). Du kan også tage én gæst eller fire nære familiemedlemmer med gennem SAS Fast Track (i Stockholm, Göteborg, Oslo og København), når alle rejser på det samme SAS-fly. Husk, at dit medlemsnummer skal være registreret på rejsen, for at du kan benytte dine fordele.

 • Rejser på SAS Business med en af vores partnere (med et flynummer, som begynder med SK). 

 • Et EuroBonus Sølv-medlem, som rejser i udvalgte perioder om sommeren (8. juli – 20. august) og til jul og nytår (16. december – 7. januar). Husk, at dit medlemsnummer skal være registreret på rejsen, for at du kan benytte dine fordele.

 

Star Alliance tilbyder også Star Gold Track sikkerhedskontrol og immigration i lufthavne rundt om i verden for EuroBonus Diamant- eller Guldmedlemmer, der rejser med et Star Alliance-selskab. Se listen her


Sikkerhedskontrol

Kom hurtigere gennem sikkerhedskontrollen ved at have dine dokumenter klar til fremvisning. Her er nogle lette måder at vise dit boardingkort på: 

 • Vis dit digitale eller trykte boardingkort.

 

Turen til lufthavnen

Der er mange måder at komme frem til lufthavnen på, fra tog og bus til taxa eller Uber. Og nogen gange kan du tjene EuroBonus-point afhængigt af din valgte rejseform. Her er mere information fra vores rejsepartnere for at hjælpe dig.  

Transfer i lufthavnen

Ankom til lufthavnen i Skandinavien på den måde, som passer dig bedst. Her er en liste over de partnere, som SAS kan tilbyde til din rejse til lufthavnen.

BEMÆRK VENLIGST: Når du booker en bus, indgår du en aftale direkte med vores partner.

 • Selskabet Flygbussarna: nem og praktisk bustransport til og fra alle større lufthavne i Sverige – tilbyder hyppige afgange, overkommelige priser og god service. Hvis du er EuroBonus-medlem , kan du optjene point, når du køber din billet online. Se afgangstider og køb en billet

 • SAS-lufthavnsbusser: Tag bussen til lufthavnen i flere norske byer. Praktisk, nemt og overkommeligt. Se afgangstider og køb en billet

 • Cabforce: Bestil taxaer, store familiebiler og minibusser på forhånd til sikre, pålidelige rejser. Bestil en taxa, familiebil eller minibus

 • Swebus: Når du tager Swebus-lufthavnstransport, tager du en direkte bus til og fra Arlanda til den bedste pris og får gratis wi-fi og stikkontakter ved dit sæde. Turen fra Stockholm Cityterminalen til Arlanda tager kun 35 minutter. Du kan også rejse med Swebus til Arlanda fra Uppsala, Västerås og Örebro. Hvis du rejser fra en anden by, kan du få forbindelse til en lufthavnstransport fra hele Swebus-netværket. Bestil din billet

 • Flygtaxi: Flygtaxi kører dig til og fra lufthavnen hurtigt og bekvemt og altid til en fast pris. Du kan finde Flygtaxi i alle 40 lufthavne i Sverige og ved mere end 200 togstationer. Bestil Flygtaxi

Transfer i lufthavnen

Det er en god at give dig selv masser af tid til at nå dit tilslutningsfly. Når du planlægger godt, vil du få tid til at købe ind eller endda besøge en af vores SAS Lounges på vejen. Her er de mindste transfertider i vores skandinaviske lufthavne.

Stockholm

Fra/til Indenrigs Schengen-området Lande uden for Schengen-området Langdistance
Indenrigs 25 minutter 35 minutter 40 minutter 45 minutter
Schengen-området 40 minutter 35 minutter 40 minutter 40 minutter
Lande uden for Schengen-området 45 minutter 40 minutter 40 minutter 40 minutter
Langdistance 50 minutter 40 minutter 40 minutter 40 minutter

København

Fra/til Indenrigs Schengen-området Andre EU-lande Lande uden for Schengen-området Langdistance
Indenrigs 40 minutter 40 minutter 40 minutter 40 minutter 45 minutter
Schengen-området 40 minutter 40 minutter 40 minutter 40 minutter 45 minutter
Andre EU-lande 40 minutter 40 minutter 40 minutter 40 minutter 45 minutter
Lande uden for Schengen-området 40 minutter 40 minutter 40 minutter 40 minutter 45 minutter
Langdistance 45 minutter 45 minutter 45 minutter 45 minutter 45 minutter

Oslo

Fra/til Indenrigs Schengen-området Lande uden for Schengen-området Langdistance
Indenrigs 30 minutter 35 minutter 35 minutter 60 minutter
Schengen-området 45 minutter 30 minutter 30 minutter 35 minutter
Lande uden for Schengen-området 45 minutter 30 minutter 30 minutter 35 minutter
Langdistance 60 minutter 40 minutter 40 minutter -
 • Nye informationsskærme i alle ankomstområder fortæller dig, hvor og hvornår dit næste fly afgår.

Indenrigstransfer

Tilslutning fra internationale til indenrigsflyvninger i Norge er nu lettere end nogen sinde før.  Du behøver ikke længere at hente eller indchecke din bagage, hvis den er checket ind hele vejen til din endelige destination og du rejser med SAS eller Widerøe hele vejen. Gå blot igennem tax-free og told for at nå afgangshallen for indenrigsfly.  

Bemærk, at dette ikke gælder, hvis du rejser med våben eller dyr. 

Sådan fungerer det 

1. Følg skiltene mærket "Transfer", når du forlader flyet.
2. Tjek afgangsinformationsskærmene for din afgang, og følg skiltene til din gate.
3. Køb varer i tax-free, før du går igennem tolden.
4. Gå gennem slusen i toldzonen for at komme til din gate.

Se avinor.com for mere information.


Forsinkede eller aflyste fly

Vi ved, at din tid er værdifuld, og vi gør vores yderste for at sikre, at du ankommer til tiden. I tilfælde af at din flyvning er forsinket, vil vi gøre det bedste for at hjælpe dig. 

 • For forsinkelser på to timer eller derover vil vi godtgøre eventuelle ekstraudgifter, som du pådrager dig i den periode, f.eks. for mad og drikkevarer. For andre udgifter anbefaler vi, at du kontakter dit forsikringsselskab.

 • Hvis dit fly er aflyst, vil vi ombooke dig til din endelige destination og kompensere dig for eventuelle ekstraudgifter, som du pådrog dig under ventetiden, inklusive måltider og i nogle tilfælde hotelindkvartering. For andre udgifter anbefaler vi, at du kontakter dit forsikringsselskab.

 • Hvis du beslutter at afslutte din rejse på grund af et aflyst fly, er du berettiget til at få prisen på din ubrugte flybillet refunderet. Hvis du bookede din rejse gennem et rejsebureau, bedes du kontakte dem for en refundering. Hvis du bookede din billet fra SAS, skal du kontakte SAS Sales & Service eller bruge formularen herunder.

 

Aflysninger og refunderinger for forsinkede/aflyste fly

Bemærk venligst, at denne formular kun gælder for refunderinger. For at få hjælp med andre problemer kan du kontakte SAS Sales & Service

Mange tak! Din forespørgsel er blevet sendt til vores refunderingsafdeling. Vi vil gøre vores bedste for at behandle din anmodning i løbet af fem hverdage. Når din billet er blevet refunderet, vil du modtage en kvittering for refunderingen i en e-mail. Hvis du har spørgsmål til din annullering/refundering, kan du kontakte vores Customer Contact Center ved at ringe til +45 70 10 20 00.
Formularen blev desværre ikke sendt. Prøv venligst igen senere.


Hvis nej, så indtast navnet på de rejsende, som skal annulleres. 


Annuller tillægstjenester 

 • SAS overholder EU-bestemmelser vedrørende forsinkede og aflyste fly. Du kan læse mere herunder.
* eu-passenger-rights-en.pdf
Flere informationer om EU-forordning (EC) 261/2004


SAS Service Points

Som en erfaren rejsende kan du sikkert allerede finde rundt i de fleste lufthavne. Men hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at spørge vores personale ved SAS Service Point – vores mødested i lufthavnen.

 • Hvis dit barn rejser alene, eller hvis du har brug for hjælp, så start din rejse ved et SAS Service Point. Vi vil hjælpe dig med at aflevere bagage og vejlede dig gennem lufthavnen. Du kan også vælge din plads og udskrive din bagagemærker i en SAS Self Service-automat 

 • Du kan finde SAS Service Point i Oslo, Malmø, Göteborg og Östersund – og snart i flere andre lufthavne.

Parkering

Parkering i lufthavnen er nemmere end nogen sinde før. Følg linkene herunder for mere information og bookingmuligheder for parkering i lufthavnene i Stockholm, Göteborg, Malmø, Luleå og København.