Lavpriskalender

Fleksibilitet er ekstra vigtigt lige nu. Derfor kan alle internationale rejser ombookes gratis op til 72 timer før afgang. Læs mere.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Find de billigste flybilletter i vores lavpriskalender

Er du på udkig efter billige flybilletter men uden at gå ned på kvalitet? I SAS lavpriskalender finder du de bedste flybilletter hele året rundt. Lavpriskalenderen er fleksibelt organiseret, så du nemt kan finde billige flybilletter, der passer til dig og dine planner. Uanset om det er en sommerferie i Grækenland, en skiferie i Sverige eller en spontan weekendrejse til din yndlings storby, kan du finde billige flybilletter i vores lavpriskalendere, som forhåbentlig opfylder dine ønsker. Jo mere fleksible du er med din afrejsedato, desto billigere flybilletter kan du finde. Det samme gælder, hvis du er ude i god tid, så find ud af, hvornår du vil rejse og bestil din drømmerejse allerede i dag!

Sådan får du fat i de billigste flybilletter i vore lavpriskalender

Det eneste du skal gøre for at få fingrene i vores billigste flybilletter er at vælge, hvor du vil flyve fra og til, og hvilken måned du ønsker at rejse i, så finder vi de bedste flybilletter, vi kan tilbyde på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Sørg derfor for at booke din drømmerejse så snart du ser et godt tilbud! På SAS har vi altid 24 timers fortrydelsesret, så der er ingen grund til at vente.

Billige fly til hele verden

Ønsker du at nyde solens stråler og salte bølger i Las Palmas, eller hvad med en storbyferie til New York? Takket være vores samarbejde med Star Alliance kan du flyve med SAS til 1300 destinationer placeret rundt omkring i hele verden. Og det bedste af det hele er, at du kan finde billige flybilletter i vores lavpris- kalender, uanset hvilken destination du skal til. 

Flypriser

Hos SAS kan du hurtigt og nemt få et overblik over vores flypriser og bestille en flybillet til det rejsemål, du ønsker. Ved køb af flybilletter hos SAS er du, uanset prisklasse, altid sikret høj kvalitet og rigtig gode fordele, hvilket blandt andet er 24 timers fortrydelsesret på dit køb, børnerabat, online eller mobil check-in, dagens avis i vores app og meget mere! Hos SAS gør vi en dyd ud af at gøre din rejse så behagelig som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med flyprisen. Dette gælder også, hvis du køber flybilletter gennem vores lavpriskalender.

Lavpriskalender – lave flypriser med masser af fordele

Hos SAS handler det ikke bare om at tilbyde lave flypriser i en lavpriskalender, det handler også om at give dig en hel række fordele med, når du skal ud at rejse. En rejse kan være lang og tidskrævende, og derfor prioriterer vi højt at kunne gøre din flyvetur så behagelig som overhovedet muligt. Dette gør vi blandt andet ved at tilbyde dig mange daglige afgange, så du let kan tilpasse rejsen dine ønsker og dermed opnå mest tid på din endelige destination og mindst tid i lufthavnen. Ligeledes lander du også altid med SAS i en hovedlufthavn, så du undgår at bruge unødig tid på transporten frem til dit endelige rejsemål.

Spring køen over og optjen point

For at få mest muligt ud af din rejse anbefaler SAS, at du checker ind hjemmefra ved hjælp af vores online check-in, som hjælper dig med at springe køen over i lufthavnen. Ved online check-in, 22 timer før afgang, har du desuden også mulighed for, selv at bestemme om du vil sidde forrest, bagerst eller i midten af flyet, da du selv kan vælge flysæde. Vil du gerne spare penge har SAS også en række økonomiske fordele, hvilket blandt andet indebærer fordelagtige børnerabatter, lavpriskalender og vores EuroBonus-program, der er et gratis medlemskab, der giver dig mulighed for at optjene point, som du f.eks. kan bruge på en rejse, hotelophold eller billeje.