Lavpriskalender

Find vores billigste flyrejser til destinationer over hele verden.

Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser lige nu. Listen bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning, så prisafvigelser kan forekomme.

Find de billigste flybilletter i vores lavpriskalender

Er du på udkig efter billige flybilletter men uden at gå ned på kvalitet? I SAS lavpriskalender finder du de bedste flybilletter hele året rundt. Lavpriskalenderen er fleksibelt organiseret, så du nemt kan finde billige flybilletter, der passer til dig og dine planner. Uanset om det er en sommerferie i Grækenland, en skirejseSverige eller en spontan weekendrejse til din yndlings storby, kan du finde billige flybilletter i vores lavpriskalendere, som forhåbentlig opfylder dine ønsker. Jo mere fleksible du er med din afrejsedato, desto billigere flybilletter kan du finde. Det samme gælder, hvis du er ude i god tid, så find ud af, hvornår du vil rejse og bestil din drømmerejse allerede i dag!

Sådan får du fat i de billigste flybilletter i vores lavpriskalender

Det eneste du skal gøre for at få fingrene i vores billigste flybilletter er at vælge, hvor du vil flyve fra og til, og hvilken måned du ønsker at rejse i, så finder vi de billigste flybilletter, vi kan tilbyde på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Sørg derfor for at booke din drømmerejse så snart du ser et godt tilbud! På SAS.dk har vi altid 24 timers fortrydelsesret, så der er ingen grund til at vente.

Billige fly til hele verden

Ønsker du at nyde solens stråler og salte bølger i Las Palmas, eller hvad med en storbyferie til New York? Takket være vores samarbejde med Star Alliance kan du flyve med SAS til 1300 destinationer placeret rundt omkring i hele verden. Og det bedste af det hele er, at du kan finde billige flybilletter i vores lavpriskalender, uanset hvilken destination du skal til.