Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

SAS Ungdom

SAS Ungdomsbilletter

Når du rejser på en SAS ungdomsbillet, betaler du mindre og oplever lige så meget. Indtil du fylder 26 år, kan du rejse til nedsatte priser og nyde mange fordele, som gør din rejse lidt mere behagelig og meget lettere.

 

INDENRIGS

ONE WAY FRA

399,-

EUROPA

ONE WAY FRA

349,-

USA OG ASIEN

TUR RETUR FRA

2499,-

Nyhed! SAS Ungdom grupperejse

Nu er det endnu sjovere at rejse i en gruppe indenfor Skandinavien og Europa med SAS. Hvis du er under 26, kan du bestille SAS Ungdom gruppepris og spare op til 35 %, hvis du bestiller tidligt. Ikke blot det; 20 % af de rejsende i din gruppe kan være over 26, så enkelte voksne kan også bestille til gruppeprisen.

Hvad mere er; der er masser af fly at vælge mellem. Du kan reservere dine sæder og sidde sammen, og hver person kan checke en taske ind gratis. Bestil SAS Ungdom grupperejse

 

Identifikation 

Vores personale eller repræsentanter kan af og til bede dig vise identifikation, så vi kan bekræfte din alder. Hvis du ikke har gyldig identifikation, får du ikke lov til at gå om bord på flyet , eller du kan være nødt til at aflyse din rejse. Overtrædelse af SAS regler for ungdomsbilletter er en forseelse, som kan meldes til politiet.
 

Bestil ungdomsbilletter

Du kan bestille SAS Ungdomsbilletter online, gennem SAS Sales & Service eller via vores agenter. Der er et gebyr på 375 DKK/375 NOK/375 SEK/30 EUR/27 GBP/25 USD per person, og rejsen betales, når du reserverer via SAS Sales & Service
 

24-timers garanti for pengene retur

Når du finder den flyafgang med SAS, som du ønsker, er der ingen grund til at vente med at bestille den. Hos os får du en 24-timers pengene retur garanti med alle pengene tilbage.
 

Afdragsbetalinger

Hvis du er over 18 år, kan du vælge at betale for din rejse i afdrag gennem Klarna (gælder kun for Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og Holland). 
 

Ombookning 

Du kan ændre datoen og tidspunktet for din rejse (men ikke destinationen) i nogle tilfælde mod et gebyr:

  • 350 DKK/NOK/SEK for indenrigsafgange 
  • 45 EUR for rejser inden for Europa
  • DKK/NOK/SEK 0 for rejser på en ungdoms-flexbillet til USA/Asien
  • 70 EUR for rejser til USA/Asien
  • 125 USD fra USA/Asien til Skandinavien
     

Gebyrer gælder pr. fly og pr. person afhængigt af ledige pladser. Hvis du ombooker dit fly til en højere pris, skal du også betale forskellen mellem den originale og den nye pris. Du skal bare huske at  foretage ændringen inden den planlagte afgang for din originale billet. Mere om ombookning

Børn 

Børn 2-11 år betaler den fulde ungdomspris og skal rejse med en person på 16 år eller ældre. Uledsagede børn kan ikke rejse på en ungdomsbillet. Hvis du vil reservere, ring venligst til SAS Sales & Service. Rejse med børn.


Bestilling og check-in

Hvis du rejser på en ungdomsbillet, kan du bestille dit fly og checke ind på din telefon. Hvis du checker ind på din telefon, får du et mobilt boardingkort, som du viser i sikkerhedskontrollen og ved gaten. 
 

Bagage

Når du reserverer SAS Go, kan du medbringe et stykke indchecket bagage på op til 23 kg og et stykke håndbagage på op til 8 kg gratis. Når du flyver på SAS Go Light, er kun håndbagage inkluderet.
 

Vælg dit sæde

Har du et yndlingssæde? Bestil det med det samme, når du bestiller din billet, eller vælg mellem de sæder, som stadig er ledige 22 timer før afgang. Bestil dit yndlingssæde
 

SAS EuroBonus

Tilmeld dig gratis SAS EuroBonus, og nyd flere fordele, jo mere du flyver. Hvad med fordele som smarte mobiltjenester og EuroBonus-point på alt fra flyrejser til daglige indkøb? Du kan bruge dine point til flyrejser, opgraderinger og hotelophold, det gælder også for vores EuroBonus-partnere. Mere om SAS EuroBonus

SAS Ungdom Go Light

Ønsker du kun at rejse med håndbagage? Vælg SAS Ungdom Go Light til hele Europa. Du vil få den laveste pris og undgå at betale for bagage. Bestil her eller i vores app.

Studerende og rejsende over 26 år

Er du over 26 år og studerende? Bestil din studenterbillet fra vores partnere hos Kilroy:

Kilroy Danmark

Kilroy Sverige

Kilroy Norge

Bliv medlem af Eurobonus 
– det er gratis

Du skal være et EuroBonus-medlem for at bestille ungdomsbilletter. Som en loyal kunde opnår du fordele,  som gør din rejse lettere og mere behagelig.