Det er på tide

Vi har nu lanceret et nyt og forbedret virksomhedsprogram – SAS For Business. Hos SAS sætter vi pris på tid, og ved hvor vigtigt, det er for SAS-rejsende. Derfor har vi forenklet programmet for at reducere den tid, der bruges på administration af rejser. Som medlem af SAS For Business får du dine rabatter i det øjeblik, du booker din billet!vores nye sas for business-program

Få rabat i det øjeblik du booker

Med vores nye SAS For Business-program vil du blive tilbudt rabatter, som vil være gældende i det øjeblik, du foretager en reservation via dit medlemskab af SAS for business.

Rabatten varierer i forhold til:

  • Din virksomheds årlige udgifter til reservationer i SAS For Business-programmet
  • Hvad end du rejser med SAS Go, SAS Plus eller SAS Business

 

 

Optjen EuroBonus-point

Hvis du både er SAS For Business-medlem og EuroBonus-medlem kan du tjene EuroBonus-point, når du rejser på forretningsrejser. Reservationer med de nye SAS For Business rabatter kan foretages fra 1. juni 2018.

bekendtgørelse

SAS Credits vil blive erstattet af den nye virksomhed, som tilbyder SAS for Business i 2018. SAS Credits vil blive udfaset i løbet af året, hvilket betyder at den sidste dag for optjening er 30. juni 2018. Anvendelse af optjente SAS Credits er mulig frem til 31. december 2018.

*For rejser reserveret før 30. juni, som gælder afgang derefter, vil yderligere SAS Credits blive optjent på disse rejser.
** For rejser betalt med SAS Credits og afgang efter 1. januar 2019, gives ingen refusion.

Bliv medlem af SAS for Business

Kunder med en eksisterende Corporate Agreement hos SAS behøver ikke ansøge på nyt.

Please login to use this functionality.

Vores partnere

Singapore Airlines og Widerøe er aktuelt deltagende partnere i SAS For Business, men følg med, der kommer flere partnere!

Singapore Airlines, partner i SAS for Business
Widerøe, partner i SAS For Business