LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  FÅ EN AVIS-BIL EN HEL UGE, NÅR DU BOOKER EN RETURREJSE TIL CALIFORNIEN MED SAS

  Lige nu er der et særligt godt tilbud, hvis du booker en rejse for 2 personer til San Francisco og/eller Los Angeles med SAS. Booker du senest 13/3, tilbyder Avis nemlig, at du kan få en lejebil med i købet i en hel uge, så du f.eks. kan udforske den fantastiske natur langs kysten på Highway 1.

  Ca. 48 timer efter du har booket dine flybilletter, vil du modtage en mail fra SAS, hvor det fremgår hvordan du bestiller din lejebil. Lejebilen fra Avis er en gruppe A-bil med alle lovpligtige forsikringer inkluderet og skal afhentes og afleveres på Avis’ udlejningskontor i enten San Francisco lufthavn eller Los Angeles lufthavn. Du optjener selvfølgelig EuroBonus-point som sædvanligt.

  Du har naturligvis mulighed for at opgradere til en højere kategori mod betaling og ligeledes er der mulighed for at forlænge lejeperioden.

   

  Tilbuddet gælder, når du rejser i perioden 19/4–28/5 eller 22/8–14/12 2017. Book senest 13/3 2017.

   

  Book nu, spørg senere

  Når du booker på sas.dk, har du 24 timers fortrydelsesret - så book bare dine flybilletter med det samme. Bemærk, at hvis du booker mindre end 24 timer før afgang, skal din booking være annulleret 12 timer før afgang. 

   

  Nye kabiner i verdensklasse

  Uanset hvilken klasse du vælger ombord, er komforten altid i højsædet. Du har din egen skærm til underholdning på alle klasser, og sidder behageligt i nye sæder med mere benplads.

   

  Kampagnen forudsætter køb af returbilletter til minimum to personer, hvoraf mindst den ene er voksen, med SAS til Los Angeles (LAX) og/eller San Francisco (SFO) via sas.no, sas.dk eller sas.se. Bemærk at føreren af bilen skal være minimum 21 år og at der tillægges et gebyr, hvis føreren er under 25 år. Kampagnen gælder for rejser, som foretages i perioden 19/4–28/5 2017 og 22/8–14/12 2017, og som købes i perioden 6–13/3 2017. Bilen skal reserveres minimum 3 dage inden afrejse. Herudover gælder SAS’ almindelige vilkår og betingelser for rejsen. Lejebetingelser vil fremgå af din aftale med Avis, som indgås særskilt. Ved evt. annullering af billetterne bortfalder billejen.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik