Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

FÅ EN AVIS-BIL EN HEL UGE

NÅR DU BOOKER EN RETURREJSE TIL CALIFORNIEN MED SAS

Lige nu er der et særligt godt tilbud, hvis du booker en rejse for 2 personer til San Francisco og/eller Los Angeles med SAS. Booker du senest 30/11, tilbyder Avis nemlig, at du kan få en lejebil med i købet i en hel uge, så du f.eks. kan udforske den fantastiske natur langs kysten på Highway 1. Du optjener selvfølgelig EuroBonus-point som sædvanligt, og har naturligvis mulighed for at opgradere til en højere kategori mod betaling og ligeledes er der mulighed for at forlænge lejeperioden. Tilbuddet gælder, når du rejser i perioden 1/1–31/10 2018. Book senest 30/11 2017.

Kampagnen forudsætter køb af tur/retur billetter for mindst to personer, hvoraf mindst den ene skal være voksen, med SAS til Los Angeles (LAX) eller San Francisco (SFO) via sas.no, sas.dk eller sas.se. Vær opmærksom på, at føreren af bilen skal være mindst 25 år. Kampagnen gælder for rejser mellem 1. januar og 31. oktober 2018, der er købt i perioden 1.-30. november 2017. Lejebilen skal bookes senest 15.12.2017. For rejsen gælder SAS’ almindelige vilkår og betingelser. Vilkårene for lejebilen sendes separat i din aftale med Avis. Tilbuddet er personligt for medlemmer i denne booking og kan kun anvendes én gang i kampagneperioden. Ved eventuel afbestilling af flybilletten afbestilles også lejebilen. Her kan du se vilkår og betingelser for billeje i Californien.


Kampagnen gælder kun bookinger, der foretages 1-30/11 2017. 

 

Oplev USA med SAS

Der er masser af fordele med SAS - bl.a. 23 kg. bagage, mad og drikke ombord og valg af sæde fra 22 timer før afgang - og så er alle vores fly opgraderet med vores nye kabine. Husk også, at du har 24 timers fortrydelsesret på sas.dk.

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.