søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Besøg Cornwall i sommer


Opdag Cornwalls smukke kyststrækning, som er kendt for sine mange strande og idylliske landskab. Til sommer flyver vi direkte fra København til Newquay lufthavn i Cornwall.

Når du booker din rejse med SAS får du som en ekstra gave 15% eksklusiv rabat på The Eden Project.

Eksklusivt tilbud med SAS


15% rabat på The Eden Project

Indløs rabatten ved at vise dit SAS boardingkort eller bookingbekræftelse når du køber din billet i døren.

Tilbuddet er gældende for besøgende indtil 30. september, 2019.

Bedste tips til Cornwall

St Michael's Mount

Udforsk den fantastiske ø-verden St Michael’s Mount, og oplev legender, myter og mere end 1000 års utrolig historie.

St Mawes Castle

Blandt de bedst bevarede af Henrik den 8.’s militære forter langs kysten og det mest udførligt dekorerede af dem alle. Et i en række af forter bygget mellem 1539-1545 for at modstå en trussel om krig fra Frankrig og Spanien.

Sydkysten – västra AONB-området

Dette område af Cornwall er af særligt smuk natur (AONB, area of outststanding natural beauty) og følger kysttrækningen fra Marazion, Mount's Bay mod øst og over Lizard frem til Helford-flodmundingen og videre til udkanten af Falmouth.

Tate Museum

Beliggende på Porthmeor Beach, Tate St Ives hylder den modernistiske arv fra byens internationale kunstnerkoloni. Omfavner det bedste af international moderne og samtidskunst.

Charlestown Harbour

Havnen i Charlestown er den sidste åbne havn fra det georgianske 18. århundrede i Storbritannien. Den har en fascinerende historie og er stadig en levende, arbejdende havn med klassiske skonnerter, smukke strande og fantastiske steder at spise og drikke.

Royal Cornwall Museum

Oplev Cornwalls kultur fra en fjern fortid til i dag såvel som egyptiske mumier, opdagelsesrejsendes medicintaske og en bred vifte af kunst fra Cornwall og Storbritannien.

Tresco Island

Tresco er en smuk, familieejet ø, som ligger mindre end 50 km fra Cornwalls kyst, og som kan bryste sig af uspolerede sandstrande, azurblåt vand, tropiske haver og logi i verdensklasse. Det er en tryg og fredelig oase væk fra det travle moderne liv.

Looe – Talland & The Giants Hedge

På en ca 11 kilometer gåtur kan man suge den smukke skovklædte flodmunding West Looe River til sig, før den flade kyststrækning krydses for at fortsætte på sydvestruten (South West Coast Path) og følge den fra Talland tilbage til Looe.

Med SAS til Cornwall

Fra 21. juni til 26. august flyver SAS direkte til Cornwall (Newquay) fra København hver mandag og fredag.

Velkommen ombord!