Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

Aktionærer

Tilbud til aktionærer

Som aktionær i SAS får du normalt 10-20% rabat på billetprisen (eksklusiv skatter & afgifter) på alle europæiske og skandinaviske rejsemål som flyves af SAS. Du skal blot booke din rejse online via links på denne side. Det er muligt at tilkøbe tilslutning fra Aalborg, Aarhus eller Billund. Bemærk venligst, at tilbuddene gælder på SAS-flyvninger og kan kun bookes som tur/retur - ikke code share eller ruter, der opereres af andre flyselskaber. Bemærk at rabatten gælder for SAS Go, ikke SAS Go Light. Priserne på SAS Go Light (hvor bagage ikke er inkluderet) kan være en smule lavere.

 

Udover valget mellem en masse spændende destinationer og de mange daglige afgange, har du mulighed for at optjene EuroBonus-point og få børnerabat på din rejse. Du har mulighed for at købe det antal flybilletter, du ønsker, så inviter både familie og venner med på den næste rejse - husk blot at du selv skal deltage på hele rejsen.

 

Med SAS' aktionærtilbud kan du altid medbringe mindst ét stk. bagage á 23 kg.

SAS's aktionærtilbud gælder ikke på kampagnebilletter.

  • Alle flybilletter udbydes digitalt og kan kun bookes på den særlige Aktionærtilbudsside på sas.dk.
  • Tilbuddene gælder på europæoske ruter der flyves af SAS (ikke vores partnere).

  • Flybilletterne er udelukkende tur/retur-billetter. Alle billetterne er med udrejse fra København, Oslo eller Stockholm - der er dog mulighed for at tilkøbe tilslutning fra Aalborg eller Århus.

  • Tilbuddene må udelukkende anvendes til privatrejser. Det er en forudsætning, at du selv deltager på rejsen. Billetterne kan ikke ombookes eller refunderes.

  • Du skal minimum opholde dig 2 nætter på destinationen eller være bortrejst natten mellem lørdag og søndag.

 

EuroBonus

Du har mulighed for at optjene EuroBonus-point efter gældende EuroBonus regler. Billetterne kan ikke betales med EuroBonus-point.

 

Børnerabat

Børnerabat 0-23 mdr.

Børn under 2 år får 90% rabat på billetprisen, hvis de sidder på forældrenes skød under flyveturen. Det er selvfølgelig også muligt, at barnet kan få sit eget flysæde - dette kan dog ikke bestilles online. Børnerabatten er i dette tilfælde 25%.

Børnerabat 2-11 år

Alle børn i alderen 2 -11 år (endnu ikke fyldt 12 år) skal have deres eget flysæde, og du får selvfølgelig også rabat her. Inden for Europa samt vores Interkontinentale ruter, opnår du en rabat på 25% på billetprisen.

 

Øvrige vilkår

Læs venligst SAS' almindelige regler og vilkår. Du kan læse dem når du bestiller dine billetter.