søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Tag på skiferie med SAS

Vi tilbyder dig billige flybilletter til skisportssteder i hele verden. Vi flyver dig rundt på skiferie til Sverige eller de populære Alper. De sneklædte skiløjper er aldrig langt væk, når du booker fly med SAS. SAS flyver til mange destinationer, som ligger i nærheden af de bedste skisportssteder i verden. Du kan nemt fortsætte på egen hånd til de smukke resorts, hvor du kan nyde skiløb og masser af sne. Fra lufthavnene omkring Alperne er der ofte nem mulighed for transport til skisportsstederne i nærheden. Hvis du har eget skiudstyr med eller ønsker at besøge flere skisportssteder, kan en lejebil være en god mulighed. Nedenfor kan du læse om nogle af alle skisportssteder – Vælg den nærmeste lufthavn og book din skiferie!

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Skiferie til Frankrig

 

Chamonix

I det østlige Frankrig, hvor Alperne ligger, finder du det højeste bjerg i området, Mont Blanc, som huser det populære skisportssted Chamonix. Hvis du er til puddersne, perfekte bakker eller off-pist, er dette stedet for dig. Skiløbere fra hele verden rejser hertil for at holde skiferie. Efter de herlige dage på pisterne er der et stort udvalg af barer, caféer og restauranter – Der er rig mulighed for både afterski og lækker mad.

Val Thorens

Book en dejlig skiferie til Europas højeste skisportssted, Val Thorens. Skisportsstedet, der passer til alle aldre og smag. Skiferien kan udveksles med masser af musik og stort udvalg af natklubber om aftenen.

Skiferie til Schweiz


Verbier

I Bagnes, i de schweiziske Alper, ligger Verbier. Verbier er et populært skisportssted for skiløbere i alle aldre. Hvis du vil have en skiferie blandet med lidt luksus, er dette sted en rigtig god mulighed. Hvis du er heldig, kan du af og til møde kendte personer på bakkerne! Du er garanteret gode bakker og fantastiske off-piste. Sæt glans på hverdagen og bestil din skitur til Verbier i dag!Skisportssteder i Sverige og Norge

Hvis du gerne vil på skiferie lidt tættere på, er der masser af muligheder for skiferie i Skandinavien. Både styrtløb og langrend er populært i disse dage, og der er helt sikkert grobund for at holde hele familien travlt beskæftiget. Hvad med en skiferie til Vemdalen eller Lillehammer i nabolandet Norge.

Pakkeliste til skiferien

Udover liftkortet og det sædvanlige udstyr, vil vi præsentere dig for nogle smarte gadgets, som kan løfte din skiferie til et helt andet niveau. Læs mere om hvordan du kan opruste dig selv på skibakken, er du til langrend bør du besøge vores guide til lækkert udstyr til denne type skisport.

 

Få inspiration til din næste skiferie