søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

TAG PÅ GOLFREJSE MED SAS

Vi flyver dig til topdestinationer for golf, hvor du kan opleve at spille på verdensklasse-golfbaner! Bemærk også at bagagen er inkluderet i prisen, når du rejser på SAS Go eller SAS Plus, så det er ikke noget problem at tage golftasken med på rejsen. Pak dine golfkøller og book golfrejsen i dag! Vi flyver dig til flere smukke golfdestinationer - fra det sydlige Spanien til det nordlige Skotland. Rejs med os til golfbyer som Malaga, Dublin, Edinburgh, Genéve, London, Malta, Milano, Nice, Palma de Mallora og Paris – byer der også har meget mere at tilbyde end golf.

På vores golfdestinationer finder du alt fra lange ophold til golfweekender - alt efter hvilken type golfferie, du er på udkig efter. En stor fordel ved at flyve med os er, at du altid lander i centralt beliggende lufthavne, så du ikke skal bruge unødig tid på transport til og fra hotel og golfbaner. Du finder et udvalg af golfdestinationer nedenfor, og du kan nemt bestille din golfferie direkte her på siden.

 

Golfrejser til Malaga, Spanien

Malaga er Costa del Sols største by og et let og bekvemt feriemål for mange danskere. Udover store golfbaner, er der også mange gode restauranter, tempofyldt underholdning og et bredt udvalg af hoteller og butikker.

Golfrejser til Edinburgh, Skotland

Den historiske ramme gør Edinburgh til et fascinerende sted. I de senere år har Harry Potter været med til at få turismen til at vokse eksponentielt. Fans fra hele verden kommer her for at opleve miljøer fra de bedst sælgende bøger og film. Rejs til Edinburgh hvis du vil opleve golf i et historisk Skotland – Golf-mekka!

Golfrejser til Dublin, Irland

Udover golfbaner har Dublin et rigt shopping- og kulturliv at tilbyde. Udbuddet af mærkevarer er steget, og irske designere har fået chancen for at vise, hvad de kan. Selv musikken i Dublin er vigtig. Her kan du lytte til morgendagens irske stjerner, mens du drikker Guiness pint på det 19. hul.

Golfrejser til Milano, Italien

Flyv til Milano for en weekendrejse eller golfrejse. Milano er Italiens næststørste by, og meget i byen handler om at nyde. Fra den bløde skummende kop cappuccino, gennem den italienske mad, til teater, klassisk musik og kunst.

Golfrejser til Nice, Frankrig

Nyd den franske Riviera! Længtes du efter sol og varme, har du fundet det rette sted. Nice har over 300 solskinsdage om året. Som Frankrigs 5. største by, er Nice en behagelig oplevelse, uanset om du er på udkig efter en golfrejse, weekendrejse eller storbyferie.

Golfrejser til Paris, Frankrig

Der er få steder, der er så forbundet med romantik som Paris, forestil dig en middag for to med vin og god mad på en smuk restaurant. Paris har mange sider. En anden er naturligvis den, at Paris er verdens mode-hovedstad, men Paris er også kendt for sine golfbaner.

Golfrejser til London, England

London er helt enkelt perfekt til storbysferie og for mange også en tilbagevendende destination. London er en af verdens største byer, og en af danskernes foretrukne destinationer. Her findes der flere golfbaner, der er et besøg værd.

Golfrejser til Malta

Malta – Middelhavets perle – er en fantastisk destination for golfrejser. De varme vinde fra Nordafrika garanterer et behageligt og mildt klima året rundt. Den bedste tid at rejse til Malta er fra april til oktober. Malta har også et varieret udbud af seværdigheder og oplevelser, hvis du ønsker at opleve mere end bare golf.

Golfrejser til Genève, Schweiz

Flyv til smukke og lækre Genève. Karakteristisk for byen er alle urmagerne, den store bilmesse, som årligt tiltrækker 700.000 besøgende samt den fremragende lokalt producerede vin.

Golfrejser til Palma de Mallorca, Spanien

Den multikulturelle by Palma er en vidunderlig blanding af gammelt og nyt. Gaderne er foret med udendørs caféer og hyggelige barer. Og i de smalle stræder kan du ser paladser og gamle monumenter fra Middelalderen. Efter en 4 timers golfrunde har du derfor rig mulighed for at udforske!BOOK REJSE

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

Tilmeld dig EuroBonus

- Det koster ingenting at blive medlem.
- Du har mulighed for at optjene EuroBonus-point på alt fra flyrejser til shopping. 
- Brug dine optjente point til nye flyrejser.