søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Bestil din fodboldrejse med SAS

Hos os kan du nemt finde billige flybilletter til Europas bedste fodbold. Bestil dine billetter til England, Tyskland, Italien eller andre stærke fodboldnationer som Spanien, Frankrig og Holland. Med SAS kan du flyve til de fleste af de store topholds kampe. Uanset hvilken liga du kan bedst kan lide, flyver vi dig til den. Når du flyver med SAS, har du altid fordelen ved at lande i centralt beliggende lufthavne, så du ikke behøver at bruge unødig tid på transport til og fra hotel og stadion.

 

Billige fodboldrejser i lavpriskalenderen

Et tip til dig, der gerne vil have billige fodboldrejser, er at holde øje med vores lavpriskalender. Her har vi altid gode tilbud til mange destinationer i Europa. Bestil din længe ventende fodboldrejse i dag!

Fodboldrejser til dejlige destinationer i Europa

London

London er den perfekte destination for storbysrejser og rigtigt mange besøger byen igen og igen. Byen er rigtig god for dem, der gerne vil opleve noget nyt og finde nye stamsteder. I London er der flere tophold end i nogen anden by, og hvis du vil se hold som Arsenal, Chelsea og Tottenham på hjemmebane, er London det rette sted.

Barcelona

Cataloniens hovedstand Barcelona, er en af Europas hotteste byer. I Barcelona bliver tusind år gammel historie blandet med det nyeste indenfor arkitektur, mode og design. I Barcelona kan du se hold som FC Barcelona og Espanyol. Se verdensstjernerne på den legendariske Camp Nou!

Manchester

Manchester er nummer ét byen for fodboldelskere – en rigtig god destination for en fodboldrejse. Her holder man enten med Manchester United eller Manchester City. I nærheden er også Liverpool med sine to store klubber.

Paris

Tag en weekend i romantikkens hovedstad Paris. Kombinér vin og mad på en fantastisk restaurant og gå videre for at se Paris Saint-Germain, PSG.

München

München er rig på kultur og deres Oktoberfest er verdensberømt. Det er helt forståeligt at folk rejser langt for at følge Bayern München, Tysklands største og mest succesfulde klub. Det moderne Allianz Arena er helt klart et besøg værd. Det er nemmest at få billetter til ”lillebroren” 1860 München kampe.

Milano

Milano er Italiens næststørste by, og er hovedstad i Lombardiet, som er en velhavende del af Italien. Tag dine venner med ind og se fodbold i denne trendy by! Milano og Inter er rivalerne, og der er kampe hver uge i løbet af sæsonen, på det mægtige San Siro.

Berlin

En delt fodbold by er blevet forbundet. Berlin har en fantastisk historie, hvilket også er grunden til, at der er rigtigt mange der er tiltrukket af byen. Dens placering tæt på Danmark gør Berlin perfekt til en weekendtur eller fodboldrejse. Her huser Herta BSC på det imponerende Olympia-stadion.

Birmingham

Birmingham er Englands næststørste by, og ligger i West Midlands. Byen kombinerer gammel engelsk charme med en ungdommelig levende atmosfære, som byens mange studerende bidrager med. Byens største klub, Aston Villa, konkurrerer med andre spændende klubber som West Bromwich, Wolverhampton og Birmingham FC.

Hamborg

Den store havneby er et fantastisk sted at opleve høj kvalitets tysk liga fodbold. I Hamborg kan du finde fodboldholdende Hamburger SV og FC St. Pauli. Byen har også et rigt udendørsmiljø, kulturelt liv og gode indkøbsmuligheder.

Amsterdam

Amsterdam er blevet en af Europas mest populære turistbyer og er en rigtig god by til fodboldrejser og weekendture. Ajax hersker i Amsterdam, men på grund af landets lille størrelse, kan du nemt nå rundt til andre klubber som Rotterdam Feyenoord og Eindhoven PSV.

Rom

I den gamle storby Rom findes der alt, hvad du kan ønske, i form af kultur, shopping, natteliv og god mad. I Rom er der store fodboldklubber som Roma og Lazio, som også er store rivaler. Begge hold spiller på det store olympiske stadion.

Düsseldorf

Byen er mere end et indkøbscenter. Her finder du Europas længste bar og mange hyggelige ølbarer og restauranter. Byen er domineret af Altbier (den overgærede øl) og Bundesliga-klubben Fortuna. Derudover er der store klubber i nærheden som Borussia Dortmund, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach, FC Köln og Bayer Leverkusen.

Athen

Oplev Athen, en travl metropol, som af og til minder én om en orientalsk storby. Her finder du fodboldhold som Panathinaikos, Olympiakos og AEK.

Kampbilletter til fodboldrejsen

Det er altid godt at købe kampbilletter før du rejser, da du ikke altid kan stole på at kunne købe billetter på stedet. Der er ikke noget mere trist end at ankomme til stadionet, og opdage, at fodboldkampen er udsolgt. Et godt tip er at besøge fodboldklubbens hjemmeside, hvis det er muligt at bestille derfra. I Danmark findes der flere forskellige services, som kan hjælpe dig med at få kampbilletter til internationale kampe. Hotel-booking kan du nemt klare gennem os på hjemmesiden.

BOOK REJSE

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.