LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Turistinformation

  Turistinformation

  USAs hovedstad, Washington DC, kaldes også "marmorbyen". Den møder sine gæster med brede gader og marmorbelagte monumenter. DC står for "District of Columbia". Byen ligger på USAs østkyst og skal ikke forveksles med staten Washington, der ligger i det nordvestlige Amerika.

  Washington er mere end bare flotte monumenter, Det Hvide Hus og nogle af verdens flotte museer. Det er også en livlig studenterby med et rigt udvalg af kulturelle tilbud, der er med til at gøre Washington til et af de mest interessante rejsemål i Nordamerika.

  Seværdigheder i Washington

  • Capitol – Kongresbygningen, som blev opført i 1793, er den mest berømte bygning i Washington
  • Det Hvide Hus – præsidentens residens er også verdenskendt. I dele af bygningen kan du få en guidet tur, men det mest omtalte rum, Det ovale kontor, er lukket for turister
  • Washington Monument – et 166 meter højt monument, som er verdens højeste murkonstruktion stod færdig i 1884. Her kan man tage elevatoren til toppen og nyde udsigten ud over byen
  • Lincoln Memorial – et slags tempel med en 5,7 meter høj statue af Abraham Lincoln, USAs 16. præsident
  • Vietnam Veterans Memorial – en mur af poleret granit med navne på kvinder og mænd, der blev dræbt eller forsvandt under Vietnamkrigen. Listen er på hele 58.191 personer.

  Der er en masse museer i Washington. Mange af dem er gratis at besøge - der i blandt National Zoo, National Air and Space Museum og National Museum of Natural History. I Library of Congress finder du verdens største samling af bøger, kort og dokumenter. Der er også gratis rundvisning på The Washington Post hver mandag – en af USAs mest toneangivende aviser.

  I centrum af byen ligger The Mall – en stor græsplæne omkranset af kendte bygninger, bl.a. Det Hvide Hus. Det er let at orientere sig i byen, måske fordi det ikke er lovligt at bygge noget, der er højere end Washington-monumentet. Derfor har byen ikke en eneste skyskraber.

  Byliv

  Bylivet i Washington blomstrer mest i den gamle bydel Georgetown. Hovedgaden M Street er et eldorado til shopping og gourmetoplevelser.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik