LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Washington rejsetips

  Her kan du finde rejsetips om Washington indsendt af vores kunder. Du kan bl.a. finde gode råd til, hvad man kan opleve i Washington samt. mange andre rejsetips.

  Rejsetips om Washington indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Washington er bare fantastisk i foråret med udsprungne kirsebærtræer, Det hvide Hus og Arlington Kirkkegården!

  Lars E.

    

  Bare det, at gå på The Mall i Washington er i sig selv fantastisk. Start ved Capitol og gå på museerne langs hele ruten og i mindeparkerne for World War 2 og Koreakrigen er så fascinerende og smukt, så det bevæger en. Når man når Lincoln mindesmærket, kan man fortsætte over Mindernes bro til Arlington kirkegården for at se f.eks. familien Kennedys grav og se på de enkle, men alligevel informative gravkors. Måske er man heldig at opleve en begravelse, hvor kisten køres på en hestefortrukken lavet og hvor soldaterne afgiver skud efter højtideligheden. Om sommeren er der et dejligt gårdmiljø i Ronald Reagan Institute, hvor man kan sidde og nyde maden fra flere salgssteder. The Old Postoffice er også et besøg værd. Her kan man spise og måske være heldig, at der er frokostkoncert. En tur op i tårnet er et vigtigt programpunkt. Her har man hele byen liggende for sine fødder.

  Rikke F.

    

  Georg Washingtons hus en lille times kørsel ned af portomac floden.

  Steen T.

    

  Lej en bil og kører til Skyline Drive i Virginia. Fantastisk smukke farve i efterår når træerne skifter!

  James D.   Kultur og museer

  Man kan klare Washington på en dag. Alle de store kulturelle seværdigheder inkl. Smithsonian ligger omkring Pennsylvania Avenue, hvor man ydermere har Det hvide Hus i den ene ende og Capitol i den anden. Se Uafhængihedserklaringen eller besøg Museet for amerikanske præsidenter eller News Museum på Penn. Ave. Det er en kæmpe oplevelse. Derudover kan man shoppe centralt i Metro mall, hvor subwayen går til og fra, og der er gode og billige spisesteder inkl. en Starbucks i nabolaget. Det hele kan klares i gåafstand, og der er fin skiltning med alle seværdigheder. Jeg tog 200 billeder sidste gang jeg gik ned af Penn. Ave

  Søren P.

    

  Washington Dc er bare det bedste sted at gå på muserum,det er ofte helt gratis og af spændene steder for hele familien kan nævns et meget spændene Air space muserum med alt fra rumkapsler til små fly samt måne steen. Der findes desuden også mange skønne kunst museer ,så der er virkelig noget at se på.

  Britt

    

  Besøg Newseum. i washington DC. Man kan bruge timer til at se. læse, blive klogere og få lyst til at vide mere om alt. En fantastisk museumoplevelse, for alle.

  Paola V.

    

  Washington DC er verdens bedste museumby. Her er der museer til stort set alt: til tekstiler, perler, oldtiden, samtid (contemporary art), til kvinder, ja såmænd et museum om den amerikanske pressehistorie. Den forholdsvis nylig åbnet (sidste år i den sene forår) Newseum kræver ihvartfald flere timer hvis man skal nå at se hvad der bydes på hele 6 sale! For børnefamilier skal man nok budgetter et par dage for at nå Smithsonians mange institutioner der byder på oplevelser efter oplevelser. Toppen for mig er Natural History Museum der har alt mit hjerte begærer, dvs. fossiler, sten, metaller, planter, dyreriget -ja dinosaurer i rigelig mål! Hele universets vidunderlige systemer, planeter, stjerner, solen. Man kan går kilometre, og læser endnu flere kilometer af tekst man kan blive klog på, osgå for de små... Den amerikansk hovedstad har også udendørs museer for de militær interesserede men så skal man være kørende selvom specielle busser henter besøgende fra visse metro stationer. Jeg har besøgt Washington DC årligt siden århundredesskiftet pga. familie forbindels, dog kun en uge ad gangen. Og jeg er knap nået til min første dusin! og der kan være et hundrede jeg endnu ikke har besøgt. Indrømmet, det er ikke så interessant at vide hvor mange der er. Beliggenhed af de vigtigste er lige omkring The Mall som er arealet der strækker fra Capitol (deres Folketing) til Lincoln Memorial. For mig handler det om at går i dybden med det par jeg kan nå i min årig uge in DC. Når den er som regel i den uge hvor kirsebærtræerne er på toppen i den årlig Cherry Blossom Festival, ja så er det næsten synd at være indendørs. Men sådan er Washington DC. I April måned er den simpelthen den smukkeste hovedstad i hele verden. Det spiller ingen rolle om man er indendørs eller udendørs.Det giver så megen glæde bare at gå fra den ene særverdighed til den anden. Den byder den besøgende så meget uden at være så dyrt som New York. Alle museer på nær et par, f.eks. Newseum som koster 18 dollars per person, har GRATIS ADGANG. Nyd Washington DC, især nu hvor manden i Det Hvide Hus er en sortmand med integritet og vision og hedder Barack Hussein Obama. Amerika er et bedre sted i dag end nogensinde, og Washington DC er sit udstillingsvindue. NB: Man tager en bus til nærmest metrostation, Rossly. Metrosystemet som er meget overskuelig, er også billigt i forhold til New Yorks subway eller London's tube: 3.50 dollars i gennemsnittet og man sparer mere med døgn- og andre slags turistisk ebilleter.

  Filomenita M.

  Rejs med børn

  Washington: Når du skal rejse langt og ikke ønsker at have et barn på skødet i 8 timer, så tag autostolen med. Barnet sidder sikkert og godt, kender stolen i forvejen, og I kan tilmed bruge stolen, når I kommer frem til en lejebil !

  Klaus M.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik