LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Fly

  Fly

  Fly fra København til Washington

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Washington: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Velkommen om bord på vores fly til den amerikanske hovedstad. Din rejsetid er ca. 9 timer. Vi flyver vi dig nemlig direkte fra Københavns lufthavn til Washington D.C.

   

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten 
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90 % børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret


  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Washington direkte på mobilen.

   

  Læs mere om fordelen ved at flyve fra København!

   

  Leder du efter billige flybilletter til Washington fra København?

   

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

   

  Daglige flyafgange fra København til Washington

   

  Vi flyver fra København til Reagan International eller Dulles International Airport i Washington (WAS) de fleste af ugens dage. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Washington.

   

  Vælg mellem op til 2 daglige afgange til Washington. Fra Washington Dulles lufthavnen er der 42 km til centrum af Washington D.C. Transportmulighederne – bl.a. med bus – er mange, ligesom du naturligvis kan springe i en taxi ind til centrum.

   

  Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Washington.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik