LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Fly

  Fly

  Tag et fly til San Francisco med SAS

   

  Altid inkluderet i din flybillet til San Francisco: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere

  Når rejsen er lang, skal det helst være ekstra nemt og behageligt at rejse med fly. Derfor gør vi altid vores bedste for at gøre din flyvetur til en god oplevelse fra start til slut. Når du flyver til San Francisco med os, er alt naturligvis inkluderet i din flybillet:

  • Sædevalg og 24 timers fortrydelsesret
  • Online check-in hjemmefra
  • Mad, drikke og underholdning ombord
  • Op til 90% børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til San Francisco direkte på mobilen.

   

  Direkte fly til San Francisco året rundt

  Vi flyver direkte fra København til San Francisco med en flyvetid på ca. 11 timer. Når vi mellemlander, tager turen som oftest et par timer mere, og her sørger vi naturligvis for, at jeres bagage kommer med på det nye fly.

  Vi lander i lufthavnen San Francisco International Airport (SFO), hvorfra der er ca. 20 km til centrum af den smukke amerikanske kystby.

   

  Op til 90% børnerabat

  Når du flyver med os til San Francisco, får du altid gode rabatter på dine børns flybilletter. Børn under 2 år får op til 90% rabat på billetprisen, og du kan medbringe en barnevogn/klapvogn til de mindste – det er selvfølgelig inkluderet i prisen. I aldersgruppen 2-11 år får du 25 % rabat på dit barns flybillet.

  Er det din første flyvetur med børn, så tag endelig fat i vores crew i lufthavnen eller ombord – de er nemlig toptrænede i at tage sig ekstra godt af jer, når I er nye i luften.

  Få mere at vide om børnerabat hos SAS
   

  Mere benplads og bredere sæde til San Francisco? Vælg vores SAS Plus-billet

  Det er ingen hemmelighed, at flyveturen til San Francisco er lang, og med en SAS Plus-billet får du ikke kun mere benplads og et bredere sæde – du får bl.a. også adgang til vores Fast Track (din hurtige vej til gaten) og Lounge.

  Få mere at vide om vores billettype og alle fordelene ved SAS Plus

   

  Optjen point på dit fly til San Francisco og få rabat – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Som medlem af vores fordelsprogram EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver med os. Og når du flyver langt, optjener du naturligvis rigtig mange point. Dem kan du bruge i vores webshop eller næste gang, du skal ud at flyve.

  Du får også her-og-nu-fordele med et medlemskab: f.eks. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Optjen masser af point på dit fly til San Francisco – tilmeld dig EuroBonus nemt og hurtigt her  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik