LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Billige flybilletter til New York er aldrig langt væk. Book her på sas.dk! Husk at du har 24 timers fortrydelsesret.

   

  New York rejsetips

  Her kan du se rejsetips om New York, indsendt af SAS' kunder. Mangler du inputs til din rejse til New York, kan du her finde gode råd til, hvad du kan opleve i New York, tips til gode spisesteder og mange andre rejsetips.

  Rejsetips om New York indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  I New York er det muligt at opleve fantastiske seværdigheder uden at bruge en eneste dollar. Besøg St. Pauls Church ved World Trade Center, som mirakuløst overlevede 11. sep. Kirken blev brugt som hvilested til redningsfolkene, og i dag er der mindealter og andre effekter fra tiden omkring 11. sep. Det er en utrolig rørende oplevelse at gå rundt i kirken, og New Yorkerne betegner selv kirken som det ægte mindesmærke for 11. sep. Før det bliver mørkt, ta' subwayen til Brooklyn og gå over Brooklyn Bridge ved solnedgang. Det er et helt fantastisk syn at se de høje bygninger, vandet og lyset smelte sammen.

  Celina H.

   

  Prøv at besøge Flushing Meadows Corona Park i Queens. Man kommer let dertil med subway. Der har været afholdt verdensudstillinger, og man finder stadig bygninger fra udstillingen i 1964. Der er en stor og flot park, et rigrtig godt sted at slappe af - lidt væk fra den pulserede storby.

  Michael N.

   

  Vi købte et Metro kort for ubegrænset kørsel i 7 dage (25 dollars) og brugte subways og busser over alt på Manhatten. Tog subway helt ned til Battery Park og tog en sejltur på den gratis færge til Staten Island. Her får man en pragtfuld tur forbi Frihedsgudinden og en storslået udsigt til Manhattans skyline og broer.

  Flemming B.

   

  Ta´med på en havnerundfart, hvor det er muligt at besøge Frihedsgudinden og øen Ellis Island - det er der meget historie i.

  Knud C.

    

  Hvis du skal opleve New York uden den selv vanlige strøm af mennesker og bølge af gule taxaer, så prøv Hoboken. Hoboken var Frank Sinatras fødeby and det siges at baseball blev født her. Hoboken ligger på New Jersey siden, men tager kun 5 min at komme til med undergrunden fra New York City. I hoboken kan du opleve en sjælden amerikansk perle med et hav af lokale butikker på hovedgaden Washington street. Du kan også sætte dig på The Green og nyde Manhatten skyline rejse sig over hudson floden. Hoboken er så absolut et besøg værd.

  Reik M.

   

  Køb et New York Pass og undgå mange af de til tider time lange køer ved de kendte museer. Kortet giver adgang de mange af de store seværdigheder. Vi sparede sammenlagt 4-5 timer på køer ved hhv. Guggenheim, The Met og American Museum of Natural History i påsken gennem brug af New York Pass.

  Martin P.

   

  Bestil billetter på nettet til de seværdigheder i vil besøge. Du kan spare meget tid, da der ofte kan være lange billetkøer eller endnu værre; udsolgt. De fleste gange kan du ovenikøbet printe billetterne selv. Hjemmesiderne til de ønskede besøgssteder findes nemt via google. God tur

  Peter A.

   

  Brodway always look at the bright side of life.

  Hans S.

    

  Her kan man opleve alt hvad et multietnisk samfund kan byde på. Samtidig kan man fordybe sig i historien, besøge immigratiosøen og fornemme hvordan det var at starte helt fra bunden, og så bagefter opleve i byen hvordan den Amerikanske drøm kan udleves. Der er markante mindesmærker museer og seværdigheder som ikke kan opleves andre steder.

  Preben B.

   

  Hvis det findes, findes det i New York! Det er bare en af talemåderne om et af de mest fantastiske rejsemål i verden. Mit bedste rejsetip til New York er bare at være der. Fyld ikke for mange ting på programmet - og slet ikke første gang. Bare nyd at gå rundt og blive betaget af højhusene, sludre med avishandlerne og slendre i Central Park. God tur!

  Puk D.

   

  Det er GRATIS at sejle med færgen til Staten Island, fra Financial District på Manhattans sydspids: Færgen passerer på den ca. 30-minutter lange sejlads Statue of Liberty ganske nært, og fungerer i øvrigt som dagligt transportmiddel for tusinder af New Yorkere, som man herved kan opleve på nært hold.

  Michael H.

   

  Tag ned på Time Square og besøg Hotel Mariott. der kan man tage elevatoren op i deres roterende resturant ca.på 50.etage og nyde en drinks eller deres lækre aftenbuffet. der er et fantastisk udsyn over N.Y . det tager ca. 1 time at dreje hele vejen rundt og kan anbefales lige når mørket falder på, så man ser N.Y både i dagslys og når alle neonreklamerne kommer til syne i mørket.

  Karina R.

    

  I NY kan du se mange spændende ting og opleve den store verden, the big apple live, samt shoppe alt både til børn og voksne. Der er mulighed for at komme rundt og spise for billige penge. En sight seeeing tur kan anbefales.

  Safija I.

     Kultur og museer

  "The Frick collection" er en kunstsamling - primært europæiske malerier og skulpture, som er samlet af en rigmand i New York omkring 1900-tallet. Den er udstillet i hans eget hjem og mand får et virkeligt godt indtryk af et overklassehjem omkring år 1900, samtidig med at man får lov til at se alle disse fantastiske malerier. Der er en lille have i midten af hjemmet, hvor man kan nyde en kop kaffe.

  Tina P.

   

  I New York ligger der et helt særligt ’interajktivt’ seværdighed. The Tennement Museum. Her er publikumsoplevelsen i front. Det ligger i Chinatown, i en gammel lejekasserne, der er typisk for området, og som i sin tid har huset mange immigrantfamilier, for hvem det var første stop i deres nye liv i Amerika. Effekter og interieurer i huset relaterer sig til disse familier og deres dagligdag i huset og kvarteret. Den måde museets skabere har forsøgt at levendegøre stedet og bringe dets historier ind i nutiden. The Tennement Museum nemlig sat sig for at måle sin success på, hvor meget dialog mellem de besøgende man er i stand til at generere. Besøgende bliver lukket ind i små hold af 15 og bliver vist rundt af en facilitator. Fra starten er det tanken at bringe de besøgende på banen ved at facilitatoren spørger ind til de besøgendes egne erfaringer, og således nærmest coacher de besøgende gennem i et forsøg på at få dem til at sætte ord på deres egne relaterede historier, erfaringer eller indtryk. Til sidst opfordres gruppen til at sætte sig i køkkenet til en enkelt småkage og diskutere de indtryk de har fået af udstillingen, og de aktuelle spørgsmål den måtte rejse.

  Klaus S.

   

  Besøg New York Public Library på som ligger ved Bryant Park på 5th Avenue mellem 40 og 42 gade. Læsesalen på øverste etage er fantastisk flot og der er gratis adgang.

  Frank C.

   

  Chelsea Galleries! En fantastisk hyggelig og kulturel oplevelse. Flere nye og håbefulde danske kunstnere har fået udstille i flere af gallerierne. Hyggelig stemning og hyggelige udstillere som altid synes det er sjovt med skandinavere!

  Mari L.  Mad & natteliv

  Schnipper's Quality Kitchen på 8th Avenue (lige ved Port Authority Bus Terminal) laver fantastiske hamburgers! Afgjort et besøg værd!

  Thomas E.

   

  Flyv til New York med SAS og tag i et supermarked f.eks Dean & Deluca og køb nogle små gule citron-net med elastikker om og brug dem på halve citroner så kernerne ikke drysser med ned i fisken når du presser citrussaft over fisken. De er fantastiske at bruge hele forsommeren når man spiser rødspætter og skrubber. De kan endda koges og genbrugen gang på gang.

  Rikke K.

   

  En utrolig hyggelig restaurant på lower east side, gemt væk i en smal gyde. Freemands er navnet og en helt speciel oplevelse.

  Nina N.

   

  China Town på Manhattan er fantastisk.

  Thomas T.

   

  Oyster Bar under Grand Central Station er et besøg værd. Her kan du få østers fra både øst- og vestkysten, lækre fisk og hvis det endelig er også en burger. Stemningen er afslappet og uhøjtidelig. Rigtig New Yorker stemning.

  Susanne H.

    

  Restauranten 'Les Halles' er fantastisk: God fransk inspireret mad med god amerikansk service - en suveræn kombination.

  Morten W.

   

  Blecker Street på Manhattan.. skal prøves....

  Henning N.

   

  Todai. Japansk buffet restaurant med mange meget lækre ting og eat all you can. Adressen er: 6 E. 32nd Street New York, NY 11061. Kom i GOD tid... et kvarter efter vi kom var det umuligt at få et bord. Der er fri sushi og alverdens andre spændende retter i den mange meter lange buffet, og jeg synes virkelig det er noget der skal prøves!! Bl.a. kan man smage vandmand og østers, men der er også rigeligt med muligheder for at vælge knap så alternative ting og derudover er der frit kagebord og is. Pænt sted og venlige tjenere. Prisen afhænger af ugedagen og tidpunktet, men det dyreste tidspunkt er kun 25 $.

  Luise M.

   

  Når man besøger NY, skal man ikke snyde sig selv for et besøg i Loungen på 48. etage på Marriott på Times Square. Loungens gulv drejer rundt og giver et fantastisk view over Manhattens skyline og der er en buffet, som faktisk er glimrende til prisen og ikke meget dyrere end at spise i området. Kom i god tid - der kan være kø.

  Metty J.

   

  Efter en lang shoppingtur i New Yorks skønne gader ender vi ofte på den museumslignende jernbanestation Grand Central Station og køber mad delikatesser på det gastronomiske marked. Et sceneri i flotte opstillinger! Alt er af bedste kvalitet - og er vejret til det - indtager vi måltidet på en bænk i Central park, eller hvis kulden er for hård, på et hyggeligt hotelværelse i en king size bed. New York er fantastisk på alle årstider.......

  Anni D.

   

  Har indtil nu været i Byernes by New York op til flere gange, og lige meget hvad, så er det en ny oplevelse hver gang. Duften, smagen, kulturen, menneskerne, akitekturen og omgivelserne er fantastiske imponerende. Det er en By som jeg varmt kan anbefale. Du kommer igen......

  Marlene J.

    

  En hver der ikke har besøgt New York er uomtvisteligt en oplevelse bagud. New York, med dens sprudlende forretningsliv, shopping for alle og natteliv der sætter selv den største natteravn på deroute, er blot nogle af de muligheder New York kan tilbude sine rejsende. Et særligt sted som altid er et besøg værd er Milk & Honey som åbnede i januar i år 2000. Klub, spille og spisestedet ligger på Manhattans Lower East Side. Den nemmeste adgang til dette lille New Yorker paradis er ved at blive en del af klubbens medlemskartotek, men det er også muligt at tiltræde de rå, men eksklusive lokaler ved særlige lejligheder. Rigtig god glædelig Manhattan.

  Christian M.

   

  Besøg en af "Le Pain Quotidien" restauranterne i New York, og nyd den mest fantastiske mrogenmad. Restauranterne findes 7-8 steder i New York - og gå ikke glip af fantastisk atmosfære, sjove mennesker og en gastronomisk oplevelse, både til morgen, frokost og middag. Også take away. Velbekomme !

  Lone R.

   

  Gå en tur tidligt om morgenen ned ad Broadway. Turen kan fx. starte omkring 96. gade eller lidt højere. Det er meget dejligt at opleve byen vågne, man går nedad med stigende intensitet i både visuelle og auditive indtryk. Gå evt. på diner eller coffee shop undervejs og mærk byens intensitet - fantastisk!

  Anja K.

   

  Er der noget der er typisk for New York, er det byens mange deli's, eller delicatessen, som de egentlig hedder. Her får du et solidt, hurtigt og ofte sundt måltid for rimelige penge. Byens 2 bedste deli's er Katz's Deli i Lower East Side (205 East Houston Street). En af scenerne fra filmen "Da Harry mødte Sally" er bl.a. filmet her, men det er nu maden den er mest berømt for! Betjeningen er ikke altid speciel hjertelig eller venlig, men det er nu også maden der er det vigtigste :-) Carnegie Deli på 7th Avenue nær 55th Street serverer meget store portioner. Prøv f.eks. deres supergode pastrami og til dessert den høje og meget lækre cheesecake. Enjoy!

  Lars P.

    

  Når du er i New York skal du besøge Oyster Bar, som ligger under Grand Central Station. Her kan du få de mest fantastiske østers og frisk fisk i en skønt og uformelt miljø.

  Susanne H.

   

  Super Italiensk restaurant i Greenwich Village. Restaurant La Focaccia - Bank Street er absolut et besøge værd. Hyggelig med åben ovn hvor der bliver lavet lækre italienske retter, god betjening. Desuden har restauranten været med i filmen Sex and the City - The movie.

  Winni D.  Shopping

  I USA finder man Thrift Shops. I New York kan man gøre meget billige designerfund i Thrift Shops i velhaverkvarteret Upper East Side. Søg på Google og print en liste med adresserne før du tager afsted.

  Sille J.

   

  I Century21 på Manhatten nær Wall street ligger et stort stormagasin med mærkevarer til halv pris af hvad du skal give i f. eks. Macy's Husk at tage gratis færgen til staten Island, for at se frihedsgudinden. Den sejler hver ½ time. Man får den bedste udsigt til frihedsgudinden, Brooklyn bridge og hele Manhatten på denne tur.

  Louise L.

   

  Shopping byen over alle shopping byer - hvis du er "posedame eller mand" er det en rette by for dig- husk at medbringe tomme kufferter. En dejlig by - at fylde skabene og især nu hvor $ er lav føler man sig næsten som millonær. Kan også anbefale et kæmpe out let center som hedder Chelsae premium og ligger i woodberry - 250 butikker med udelukkede mærkevarer.

   

  Charlotte H.

   

  Når man nu ankommer med SAS til New York, er der en ting ser SKAL besøges når man kommer til New York og gerne vil shoppe. Det er Woodbury Common Premium Outlets en times kørsel uden for Manhattan. Det er et KÆMPE outlet med ca. 220 mærkevarebutikker! Der går busser med bla. Greyline til 44,- USD retur pr. person, og så får man et kuponhæfte hvor man kan opnå rabatter når man kommer derop. Det er FANTASTISK shopping, så Shop till you drop!!

  Nicoline Ø.

   

  NEW YORK ER EN FANTASTISK BY AT BESØGE, DER ER BARE DET HELE. DET ER EN GOD IDE´AT BO MIDTOWN MANHATTEN OG DERFRA NEMT AT KOMME RUNDT. SKAL MAN SHOPPE ER OUTLET CENTRET WOODBURY ET FANTASTISK STED, MAN KAN NEMT KOMME DERTIL MED BUS FRA DEN STORE BUSTERMINAL VED 47/48 TH. STREET.

  Susanne H.

   

  Young Designers Market på Mulberry St. er et helt fantastisk sted!! Det har kun åbent i weekenden, og hvis du vil have fred og ro til at kigge på sagerne så prøv at være der ved 11-12-tiden om søndagen, der er der for det meste fredeligt og ikke så mange mennesker.

  Kathrine B.

   

  Century 21 lige overfor for ground cero på manhatten er gode mærkevarer til outletpriser . Alternativ er Woodbury common premium outlet ligger ca 1 times kørsel fra New york her ligger alle de gode mærkervarebutikker til meget små priser. har man ikke selv lejet bil er der busforbindelser fra Port Authority.

  Tina K.

   

  Outlet.shopping. Min datter er tøjfreak og ekstremt modebevidst. På en forlænget weekendtur til NY i sidste måned, hvor hun fløj med SAS fra CHP, erhvervede hun sit årsforbrug i jeans. 4 forskellige dessiner i True Religion ( True R) fra en outlet på 1770 West Main Street, Riverhead, NY 11901. Der var sparet ca DKK 2.000,- pr. par, og dermed var størstedelen af rejsen finansieret. Smart - ik?

  Karsten N.

    

  New York er en pragtfuld by med masser af oplevelser og seværdige steder, men man skal ikke undlade at tage til Woodbury Outlet i Hudson Valley. Fra Port Authorities - bus terminalen i New York - ca. 10 min. gang fra Times Square kører der bus til Woodbury Outlet ca. hver time. Turen tager 1 time, og det er selvfølgelig dejligt med de gode shopping muligheder, men køreturen op gennem Hudson Valley er hele turen værd. Vi var der i slutningen af oktober og oplevede de pragtfulde farver - Indian Summer - og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der. Vi planlægger en 2 ugers rundrejse til Hudson Valley og de skønne nationalparker i omegnen. Denne oplevelse kan stærkt anbefales. Undlad heller ikke at besøge Sea Port i New York - der serveres verdens bedste tunbøf.

  Tonna H.  Rejs med børn

  For en anderledes middag for børn med hang til Star Wars, tag til Mars2112 restaurant på Broadway 51st. Middagen starter med en rejse i rumfærgen og personalet består udelukkende af rumvæsener.

  Clive B.

   

  For snart mange år siden rejste vi med SAS til rejste vi med SAS til New York. Vi rejste med 2 børn på hhv. 2 og 4 år. På trods af forlænget rejsetid på 8 timer, ekstra mellemlanding i Montreal blev det en virkelig god oplevelse, med god service fra SAS. Vi kan varmt anbefale New England området i det nordøstlige USA i september og oktober måned. Sol og fantastiske farver, kør til den Canadiske grænse og oplev både bjerge og skønne søer.

  Tove J.

   

  Hvis man gerne vil have en 25 minutters sejltur med udsigt til Manhattan, kan man tage færgen til Staten Island helt gratis!! http://www.siferry.com/ God fornøjelse...

  Christian H.

   

  Hvis I er taget til USA med børn, så tag et 3 eller 4 nætters krydstogt ud for New Nork eller måske Miami. 1) Så kan I prøve noget nyt - og måske blive inspireret (læs: afhængig) til en længere tur 2) 100 % chance for afslapning og eller underholdning, også for børnene der hele tiden er aktiveret. 3) Forkælelse for ALLE - personalet er der for JER 4) Med børn, vælg Royal Caribbean 5) Book via f.x. SmartCruiser.com - det er meget billigere !

  Gitte S.  Andet

  Jeg har lige været i New York og var meget glad fordi jeg valge at rejse direkte med SAS. Transporttiden var kort og meget fin betjeneing fra flypersonalet, det kan jeg på det varmeste anbefale. Til alle der ønsker at rejse til New York vær opmærksom på den korte transporttid og prisen er ikke dyrere.

  Fritz M.

   

  I byens mange parker opholder mange egern sig. I de mindre parker er det muligt at håndfodre dem med nødder. De er yderst charmerende og de kan bedst lide hasselnødder - men pas på de ikke forveksler en finger med en nød.

  Naja M.

   

  Står du og har brug for at komme på nettet er der på New yorks public library gratis offentligt internet på 3 sal. i bygningen du kan mod forevisning af billedlegitmation få op til 45 min gratis interne.t New yorks public library ligger på 5 th avenue.

   

  Tina K.

   

  Se byens lys! Tag en drink eller spis en middag på topppen af Merriot hotel og se byens lys om aftenen. Restauranten drejer hele vejen rundt på en time og her har du en fantastisk udsigt over byen og alle dens lys. Superoplevelse.

  Karin B.

   

  En fantaskisk by, med let adgang til musicals, opera, og tag endelig den flotte havnetur ud omkring frihedsgudinden, besøg guggenheim og harlem gå endelig til gudstjenneste der en oplevelse for livet, se hele den gamle flotte og meget varireret byggestil fra den store indvandretid, og naturligvis shopping.

  Poul J.

   

  Emne: Mor og datter1 Sophie på 19 og jeg var i New York i efterårsferien sidste oktober. New York er et fantastisk sted at tage hen med sin teenagedatter. Vi shoppede, var på sightseeing, besøgte museer, fik lavet negle, spiste lækkert og var til mucical på Broardway. Men, men, men - de gratis oplevelser var nu det, vi beretter mest om til vore venner og familie: Vi løb 2 gange i Central Park - helt fantastisk måde at opleve parken på. Vi sejlede til Staten Island med de gratis orange færger -det var som at være med i en film. Vi gik over broen til Brooklin - super flot skyline Det mest seje var, da alle andre tog til Harlem om søndagen til gudstjeneste, tog vi til den danske sømandskirke i i. Vi går normalt i kirke til jul. Vi blev taget godt imod, blev og blev vist rundt. Der var lige så få i kirke der, som i Danmark. Men vi talte med en dansk/amerikaner på ca. 75 år. Han kunne berette om sit liv da han kom til New York som fattig jazzmusiker i 60erne til i dag, hvor han lever et rigt og sorgløst liv. Vi sad til kirkekaffe og gik derfra en stor oplevelse rigere. De gratis oplevelser berigede vores tur. Det er vigtigt at gå andre veje engang imellem.

  Margrethe R.

    

  Husk altid et rejsestik, når du rejser til USA, så du er sikker på, at du kan sætte din mobiloplader m.m. i stikkontakten. Vær også opmærksom på, at ikke alle apparater kan klare 110 volt.

  Rasmus B.

   

  Når man er på ferie i New York og har travet rundt en hel dag må man ikke snyde sig selv for en tur i Bryant Park. Det er en utrolig hyggelig grøn oase midt i storbyen. Der er altid en fantastisk stemning i den lille park og New Yorkerne bruger den meget til at mødes og slappe af efter arbejde. I sommerperioden vises der film på storskærm på nogle aftener - rigtig hyggeligt.

  Tanja E.

   

  Jeg har lige været en tur i NY og havde en rigtig sjov oplevelse idet jeg via internettet havde booket mig en 2 timers cykeltur i Central Park, Jeg var den eneste dansker og derudover var der 3 Canadiske damer med på turen samt vores guide. Det var en super fed oplevelse da vi fik set Central Park på en lidt mere "cool" måde end ved en hestetur. Her fik vi motion for alle pengene (USD 44 ved bestilling på nettet) og kom rigtigt langt omkring - og smukt er der! Kan varmt anbefales.

  Susanne M.

   

  Kontrasterne mellem skyskraberne og Greenwich Village en tur i central park sejltur på Hudson river Neww York er kontrasternes by, der er natur der er arkitektur der er kultur.

  Tim N.

    

  Rejs til New York med SAS fordi SAS flyver til Newark lufthavn med de mange rejsefordele: 1 kort til Manhattan og der er tog og bus 2 mindre lufthavne giver mindre rejse-stress ( told, indrejse) 3 Gode ankomst / afgangstider og rimelig hurtig check ind og ud.

  Wibeke V.

   

  Hvis du har prøvet at kommet til New York (Newark)træt beskidt og nu skal ind til byen enten med bus eller taxa tænker du måske ' Bare jeg hurtigt kunne komme til mit hotel, hvile, tage et bad og så se lidt af byen inden det går løs i morgen'. Tipset: Så gør det da. Undgå køer og tunneller. Tag toget og the PATH ( eller en taxa) , stå af ved sidste station FØR New York, og gå ind på Hyatt Regency, Jersey City on the Hudson. Her kan du enten tage et bad og et tog til byen eller nyde en middag og et fantastisk flot view over New Yorks skyline. Næste morgen tager du bare toget ( PATH ) 1 station over til byen og fortsætter til dit bestemmelsested.

  Palle C.

   

  New York er en fantastisk by - men sørg for, at fødderne er i god form forinden, for selv om der er en glimrende subway, opleves byen bedst til fods.

  Steen C.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik