LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Rejse

  Rejse

  Hop på et fly til New York og oplev The Big Apple!

  New York er en af verdens største byer med over 8 mio. i bykernen, og godt 19 mio. når man tæller forstæderne med. Byen er fuld af kulturelle tilbud og gastronomiske oplevelser – for ikke at glemme shoppemulighederne og den generelt dynamiske stemning. Tag et af SAS fly til New York og oplev alt hvad byen har at byde på!

  Kunst og kultur i New York

  Det kunstneriske miljø er stort og meget dynamisk i New York. Trends skifter hele tiden, og kunsten flytter sig meget hurtigt både stilmæssigt og rundt omkring i byen. Brooklyn er blevet det nye in-sted for unge håbefulde kunstnere og bohemer, men når det kommer til kunst, er der stadig meget at hente på de store etablerede museer. Metropolitan Museum of Art, Museum of Modern Art (MoMA) og Guggenheim er et godt udgangspunkt for at opleve nogle af New Yorks kulturskatte – her er samlinger af ældre og nyere kunst fra hele verden. Den friskeste og mest moderne kunst finder man dog enten på gaden i form af street-art eller på de små gallerier, der er spredt ud over byens mest hippe kvarterer.

  Book plads på et fly til New York i dag på sas.dk

  Bestiller du plads på et af SAS’ fly til New York, nyder du godt af SAS’ mange fordele. SAS har ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, men til gengæld tilbyder vi en masse fordele, der gør din rejse let og bekvem. Du kan checke ind online hjemmefra og printe dit eget boardingkort ud, så du slipper for at stå i kø i lufthavnen. Du kan frit medbringe 23 kg bagage, og rejser du med små børn, koster det ikke noget at medbringe en barnevogn - og så prøver vi så vidt muligt at lade børnefamilier gå ombord først. Find dit fly til New York i dag på sas.dk!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik