LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Newark lufthavn

  Newark lufthavn

  New York lufthavn (Newark Liberty International Airport)

  Newark lufthavn ligger i New Jersey ca. 20 km. fra centrum af New York. Newark lufthavn er en af New Yorks tre største lufthavne, og den drives af Port Authority of New York and New Jersey, som i øvrigt også driver de øvrige lufthavne i New York – JFK, LaGuardia og Teterboro Airport. Newark er en af verdens mest travle lufthavne, og lufthavnen betjente i 2007 over 36 mio. passagerer. Newark lufthavn består af tre hovedterminaler: A, B og C, hvoraf teminal B er den store internationale terminal, som benyttes af blandt andre SAS.

  Transport til og fra Newark lufthavn i New York

  Newark lufthavn betjener sig af AirTrain Newark, som forbinder de tre terminaler, taxaholdepladser, hotelfaciliteter og parkeringspladser. AirTrain Newark kører i 3-minutters drift mellem 05:00.-0:00 og ca. hvert 15.minut mellem 05:00-0:00. AirTrain Newark er en god måde at navigere rundt i Newark lufthavnsområdet på en nem og bekvem måde, og toget er også forbundet til Newark lufthavns togstation Newark Liberty International Airport Rail Station, hvorfra man let kan tage et tog til centrum af Manhattan.

  Bus

  NJ Transit tilbyder flere forskellige busforbindelser mellem Manhattan og Newark lufthavn. Buslinjerne 37, 40, 62 og 67 kører mellem Newark lufthavn og Manhattan. Det er også muligt at tage en Newark Airport Express bus, der kører direkte mellem Newark lufthavn og centrum af New York. Billetten koster ca. 15$.

  Taxa

  Der findes masser af taxaer ved alle tre terminaler i Newark lufthavn. Taxaer er tilgængelige døgnet rundt og er en hurtig og let måde at komme til Manhattan på. Køreturen fra Newark lufthavn til Manhattan er mellem 20 og 30 minutter afhængig af trafikken, og turen koster ca. 150 kr. I myldretid kan det dog hurtigt løbe op, og det kan derfor være en god idé at aftale en fast pris med chaufføren.

  Butikker og restauranter i Newark lufthavn

  Newark lufthavn er en af New Yorks (og verdens) største lufthavne, og udvalget af butikker, restauranter og andre faciliteter er derfor enormt. I Newark lufthavn findes forskellige caféer, restauranter og barer – f.eks. amerikanske klassikere som Dunkin' Donuts. , McDonalds og Starbucks. Det er også muligt at finde sushi, asiatisk, italiensk og spansk mad. Desuden findes der masser af tax free butikker, hvor man kan købe bøger, elektronik, tøj, make up og meget mere. I Terminal C findes desuden D Parture Spa, hvor man kan forkæle sig selv med bl.a. massage, og i alle terminaler findes vekselkontorer og områder med trådløst internet. I Newark findes en international stemning, som er særegen for verdens største lufthavne, og har man tid tilovers, er lufthavnen bestemt spændende at udforske.

  Kontakt

  Newark Liberty International Airport
  Newark, NJ 07114 USA
  Lufthavnskode: EWR
  Telefonnummer: 973 961-6000

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik